asyaa1234 Bugün hamile olduğumu öğrendim ocakta düşük yapmıştım çok şükür rabbim nasip etti yine oruç tutuyodum tutmaya devam etmek istiyorum aranızda tutan varmı son adet tarihime göre 3 hafta 5 günlük
bbaskal asyaa1234 benim iki gebeliğimde ramazana denk geldi ama tutmadım riske atmak istemiyorum kendimi zaten tansiyon sorunu yaşıyorum uzun süre aç susuz kalmak iyi gelmez hem bebeği de aç susuz bırakmak da olmaz sonuçta keyfi tutmamazlık yapmadım
dgngr asyaa1234 Hayırlı olsun. Allah günah yazmasın ama madem düşük yaptın bu bebiş iyi olsun. Düşükler arka arkaya olmasın, sağlıklı olsun, annesi onu güzel güzel beslesin. İleride beraber tutarsınız.
_efinah08 asyaa1234 ilk 3 ay ve son 3 ay önerilmiyor ama ablam bilmeden orucunu tam tuttu , normalde zaten düzensizliği çok fazlaydı yine aynı olduğunu düşünmüştü sonra süpriz oldu bize de 🫠🫠
annebebeka asyaa1234 öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin, oruç tutmasan aslında çok iyi olur çünkü ilk üç ay bebek için çok riskli ve önemli bir zaman🤍
nevinbulyaman @asyaa1234 hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağ salim kucağınıza alın inşallah ama doktorlar en başta oruç tutulmaması gerektiğini söylüyor benim doktorum ben daha sormadan oruç tutmahı düşünme sakın dedi