derinma hilalnurr benim fiyatlandırmam 2025 yılındaydı tabi. Tüp bebek paket ücreti 130bindi, ben raporluydum 95 bin gibi birşey ödemiştik
Sila9 Bende ilk turgut beye gittim maalesef memnun kalmadım ama yanlış yönlendirmek istemem amh düşüklüğü ile gittim
Sila9 Yaşdan dolayı bende raporluydum parayı hatırlamıyorum geçen sene haziran ayında gittim ama herkese aynı tedavi uygulanmaz bence bende bir tane bile kaliteli yumurta çıkmadı orda ama başka merkezde çıktı hatta 16 haftalık gebeyim şuan ama maddi manevi atakent yordu beni
hilalnurr Sila9 amh düşüklüğünda aret kamar iyimiş diyolar çok ilaçla yumurtayı yormayıp daha ksliteli yumurtalar elde ediyomuş
derinma hilalnurr genetik test yaptırmadık, tabi Nadiye Hanım gerek görmediği için yaptırmadık. Bizim kendi tercihimiz değildi. Embriyo dondurduk, donmuş embriyo transferi yapıldı. 8 embriyom vardı. 5 tüpte donduruldu. 33-35 bin gibi bir fiyat ödemiştik
derinma hilalnurr bir de bizim erkek faktörümüz çok yüksekti. Daha önceki tedavilerimde hiç 5. güne giden bir embriyom olmamıştı. Bu tedaviyle 8 tanesi 5. günü gördü. PICSI ile sperm seçimi yaptılar.
hilalnurr derinma bende iki doktor arasında kaldım açıkcası nadiye hanımamı yoksa turgut beye mi gideyim diye keke ıkısıylede görüştürseler 😅
Nur1987 vascenceloss Merhabalar ben de Acıbadem atakentte tüp bebek düşünüyorum hastane rapor çıkarıyor mu acaba ben raporlu gruba giriyorum onun dışında ücretler pahalı geldi bana Rabbim yardımcımız olsun🌸
vascenceloss Nur1987 merhabalar evet çıkarıyor üniversite hastanesi olduğu için, birkaç saat içinde hazır oluyor diye biliyorum hatta 🌸