Esranur_53 çok güzel bir doğum yaşadım rabbim yine 2.ssvd yi yapabilmeyi nasip etsin tabi herkeste yapsın yaşadın isterim illa normal yapacağım diye takmadım yoksa yine üzülür psikolojim bozulurdu önce ssvd yaptıracak doktor buldum görüştüm 16 hafta itibariyle sonra 30 lu haftalarda bir özel ebe buldum eğitim aldım bu sürede hareketli bir hamilelik geçirmeye hep pozitif düşünmeye normal doğumla kucağıma alacağımı hayal ettim insan neyi düşünürse o başına geliyor ben buna inanıyorum doğum sabahı annem geldi ayrı şehirlerde yaşıyoruz o geldi benimde suyum geldi sanırım rahatladım oğlumu bırakıp gidebilecektim ebe eve geldi muayene etti açıklık yoktu 1 cm sanırım suyum temizdi kalp atışları iyiydi bekleyelim dedi gitti midem bulandı birşey yiyemedim ishal olmuştum durmadım yotubeden leslie spor videosu yaptım hamilelik boyunca kendimi zorlamadan 3 4 gün yapıyordum zaten yaklaşık sporun 35 dk filan sonra sancı çok arttı bırakıp plates topunda rahatladım banyoya girdim çıktım bir daha plates topunda zaman geçirdim sancı takibini ebeme atıyordum ssvd olacağı için 5 dk bire düşünce hastanede buluşalım dedik tekrar banyoya girip evden çıktık hastanede 3 buçuk cm filandı açıklık o zaman corona vardı test yapmak için hastanede baya dolandım en son artık odaya geldim nst de yatmak çok zordu sancı çok yordu ama çok şükür doğumhaneye alıp kontrol ettiler ebeler daha doğuma var dedi ama açıklık tama yakın olunca şok oldular çünkü hastaneye geleli 2 saat olmuştu sadece hemen doktorum geldi ve doğum gerçekleşti inanamadım çok güzel bir histi başarmak ayrı ama ayağa kalkıp üstünü giyinip çıkmak çok başkaydı allahın izniyle herşey yolunda gitti