zclk Kızlar yardımmm bir göğüsümün ucu lansinoh kullanmama rağmen muhtemelen hatalı emzirmeden kaynaklı yara oldu nasıl geçer bu????
irmairma zclk garmastan pomad al canım göğüs kalkanı varsa onu koy ya da gümüş kapak çamaşırına değmesin , zeytin yağ da sür ara da bana bi tek bunlar iyi geldi valla lansinoh krem balm falan iyi gelmedi evde fito krem varsa onu da kullanabilirsin
fgormez zclk lansinoh bana da hiç fayda etmemişti ayva çekirdeklerini biraz suyun içine atın akşamdan sabaha jel kıvamına geliyor onu sürün beni o iyileltirmişti kimyasal vs olmadiğı için sil temizle gibi uğraştırıcı da değil
busrabaskal zclk madacasol krem tek kurtuluşum olmuştu.herşeyi denedim .buradan bir anne tavsiye etti Allah bin kere razı olsun hep dua ederim.tüm kremleri denedim tüm doal tiyöntemler denedim düşün
zclk zclk sağ olun kızlar evde hametan ve fito var onlardan başlayıp geçene kadar hepsini deneyeceğim inşallah birisi işe yarar da kurtulurum🥺
papatyatac zclk lansinoh benim resmen acımı dindirmişti başka çeşit var mı bilemiyorum ben mor almıştım. Şimdi yine hamileyim bebek alışveriş i yapmadım ama alacağım ilk şey lansinoh göğüs ucu kremi
aysegul3409 kesginn bu çok mantıklı bi soru ben gümüş kapakla nemli tuttuk iyileşmedi mesela şu an ped kullanıyorum bide kuru denemek için