amine4444 Baglatma yapabilirmiyim acaba kızlar doktor yaparmı 2.bebegimide saglıkla dogurayım baglatmak istiyorum yaşım 32
bbaskal amine4444 benimde ikinci gebeliğim sezeryan olacağım için aynı anda bağlatma işlemi yapılabiliyormuş konuştum doktorumla ama bi yandan da etrafımdaki herkes yaşın çok genç yapma diyor bende kararsızım
aleyflx amine4444 yaşın daha genç canım benim kaynanam 40 yaşında doğum yaptı özelde öyle baglatti 😅🤦 özellikle devlet pek sanmıyorum baglayacagini ve yasin genç olduğu için pişman olursun diye baglamayabilir ama dene sansini
eylulahsenn amine4444 ya bağlatıp hamile kalanda varmış. Bende düşündüm de. Yaşım 30. İlk doğumda sormuşlardı şehir hastanesinde bağlatmak istiyor musun diye bende 2. yi düşününce hayır demiştim. 2. Gün önce gördüm burada bağlanınca da hamile kalınabildiğini şaşırdım
yenibaslangic_ Bende aynı durumdayım ben devlete gidiyorum belki de doktor kabul etmez daha demedim ama 2 çocuk düşünüyordum bu gebelikte sürpriz oldu o yüzden korkuyorum bağlatmak istiyorum daha düşünmüyorum