essraa33 mervekalkann genelde ikinci hamilelikte daha çabuk karın çıkıyo diye bir şey duydum. Belki de doğrudur. Bir de sanki 6.aydan sonra bir anda büyüyor 😅
krizantemmm essraa33 ikinci gebeliğim kilolu gebe kaldım zaten yapı olarakta hayatım boyunca hiç zayıf olmadım hep orta kilolarda idim ilk gebeliğim de 18. Haftadan sonra belirmeye başlamıştı şimdi 18. Haftadayım göbeğim 6 aylık gibi 8. Haftada falan belli olmaya başladı bu durum hem hoşuma gidiyor hemde üzülüyorum inşallah çok kilo almadan sağlıkla biter bu süreç
aleyflx essraa33 ahaha benim hepsinde erken çıktı en geç 12 de çıktı benimki ilkide suankide 52 kiloyla hamile kaldım bence iç karnimla alakalı şuan sanarsin 7 aylık hamile gibi
essraa33 aleyflx iş yerinden benim gibi bir arkadaşım vardı o da aç da olda tok da olsa alt karnı olurdu, ben de biraz öyleyim. O hamileyken erken aylarda göbeği belirginleşti şimdi ben hamile olunca aklıma bu durum geldi ve merak ediyorum bakalım bende nasıl olacak inşallah güzelce sağlıkla olur 😍
parildayanyildiz2 essraa33 2.gebeliğim hamile kalınca 50 kilo flndım göbeğim yoktu 15.haftada belirginleşmeye başladı saat 12den sonra 17 haftalık olucaz dar kıyafetlerde top gibi çıkıyor şuanda🤭
aleyflx essraa33 17. Haftada böyle yanları falan daha geniş enlemesine çatlakları görmemezlikten gel Oburiks gibiyim ahahhaha 😅😅
yildiz93 essraa33 benim ilk gebeliğim uzun boyluyum ve zayıfım 60 kg ile hamile kaldım 5. Ayda yavaş yavaş belli olmaya başladı şimdi 30 haftalığım 7. Aya girdiğimde artık dışardan gören hamile olduğumu yeni anlamaya başladı ve hızı bi şekilde büyüyor karnım
UmutluYasam essraa33 herkesin yapısı farklı mesela benim ilk gebeliğim 13-14 haftalık hamileyim ama pantolonların düğmesini kapatamıyorum zorluyor beni sıkıştırıyor dışardan bakanda diyor belli olmuyor ben hissediyorum hatta 12 haftalıkken hafif tümsek vardı kilomda aynı milletin 5-6 ayda çıkar benim erken oldu 😂
hanimhanimcik İlk gebeliğim 5. ayda dışardan belli oluyordu, ikinci gebeliğim şuan 3. ayda kocaman göbeğim oldu hamilemisin diye sormaya başlamışlardı bile🤣 çok zayıf bir yapım yok kilo almaya müsait biriyim ama öyle aşırı kilolu da değilim