Moz niiiii onda ya bebek bu kadar büyükken bunu biliyorken yapamam korkarım yapanlar da kafayı yemiş diyor
Moz tugbaustuntas ahahah dedim zaten devlette normal doğurmamı istiyorsan o gece bu gece diyip dalgasına darlıyorum ama nafile ajdjfkf
Busraaaakkk tugbaustuntas Ay benim ilişkiye girecek halim yok ki 😁 sağıma soluma zor döner oldum kaldı ki ilişki olsun 😬
Busraaaakkk Moz ahahaha benimkide korkusundan yapamıyor valla 😁 biz bayadır unuttuk hatta, aktif ilişkiye girebilenlere bende imreniyorum ben sağıma soluma vallahi zor dönebiliyorum 😬
aslkcygt tugbaustuntas benimde korunmasız ilişki olduğunda sancım oluyor ama nişan vesaire gelmedi sizin nişan geldikten ne kadar sonra başladı doğumunuz birde ilişkilerinizden sonra kaç saat sürüyordu sancılarınız
tugbaustuntas aslkcygt benim gece boyu sürüyordu nerdeyse sancılar sabaha geçiyordu bir gece yine aynısı oldu sabah 8 buçukta nişanım geldi akşam 9da doğurdum
siisu Busraaaakkk ebenin söylediklerini yazıyorum korunmasız ilişki, yer silme hareketi, ahududu yaprağı çayı, gibi gibi şeyler squat plates topunda hareket vs
mrvshnsrcgl kif ilşki sırasında yapılan seklinde ucuyla oynayabilir haz almak için yapabilirsin hormonları aktif etmesi için. Daha detaylı nasıl yazılır bilemedim🙈
kif @mrvshnsrcgl kız benimde anladiğim bu zaten eşime diyorum diyor ki şüpheleniyorum senden dedim ben kendimi nasıl uyarayım 😅
mrvshnsrcgl kif yani zaten öyle görev olarak değilde korunmasız ilşki sırasında daha ıyı olur o zaman hormonlar çok iyi çalısıyor