Ftmn123- Kızlar 17 Mart’ta dişçiye randevum var da ,28 Şubat’ta adet oldum hamilelik barmı yokmu bilmiyorum,kızlar sizce nezaman test yapayım,erken mi yoksa normal kaset test yapayım nezaman yapayım? 4 Marttan beri düzenli ilişki varda?
annebebeka Ftmn123- çok erkenyaa son adetten henüz 13 gün geçmiş yumurtlama gunuz bile bu günlerdededir, Allah’ın bileceği iş ama genelde yumurtlama zamanında hamile kalınıyor tahminimce şuan bebek yoktur
Ftmn123- annebebeka Yok dişçiye randevum 17 Matta Salı günü bende adetin 17. Günü yapsam canım çıkarmı ,18. gün dişçiye randevum var?
annebebeka Ftmn123- çikmaz diye düşünüyorum çünkü 17 Mart’ta olsa henüz çok erken yine de tedbir amaçlı deneyebilirsin
annebebeka Ftmn123- madem dişçi randevun var bence bu ay erteleyebilirsin önce kendi sağlık sorunlarını düzelt ki sağlıklı bir gebelik geçiresin☺️
emine136 Çıkmazki benimde reglim 28 Şubatı yeni yumurtlama günleri oluyor düzenli ilişki değil takip edip gününde ilişki olmalı o günleri değerlendir bence yeni yumurtlama olacak bu üç dört günü değerlendir 27 martı bekle