minnosss58 Merhaba kızlar bugün tam 34 haftalık olduk. Bebek hareket ettikçe canım acıyor gibi bayağı bi sertleşiyor karnım alt karnıma doğru bazen sızı oluyor normal mi bu haftalarda bilgilendirir misiniz rica etsem
busepolatt minnosss58 bu gece benim de tam 34 haftalık oluyo aşağıya baskı ağrı karında sertleşme sancı ve dediğiniz gibi tekmelerin hareketlerin acıtması bende de oluyo çok normal 2.gebeliğim dinlenmek çok önemli tabi sancı belinize de vuruyo ve geçmiyosa o sıkıntı doğum sancısı olabilir doktora görünmek gerekir
hadiye28 minnosss58 benimde bugün 34 hafta bazen çok sert teklemeler atabiliyorlar tabi herkes farkli olabilir düzenli kontrollerinize gidin zaten nst ye bağlamaya başladılar beni herhangi bi sancı çıkmadı suanlık
minnosss58 busepolatt sırt ve bel ağrılarım normalde de oluyor da hani sancı gibi değil sanırım, bugün kasılmalar fazlasıyla canımı acıttı diye korkmaya başladım açıkçası
busepolatt minnosss58 doğum sancısı olduğunu emin olun anlarsınız ama yinede bi kontrole gidin içinizde rahat etsin 🙏🏼