1cey Gencbirannis normal doğum sancısı çektiğim için bi an önce bitsin bu çile diyordum içimden, açlık uykusuzluk bi yana 😅😅 sezeryana giriyordum üstelik tedirgindim de. Ama şimdi 2. çocuk olduğu için şimdiden korkuyorum duygulanıyorum 🤷🏼♀️
buse2507 Gencbirannis fazlasıylaaaa😅 ben daha sancı çekerken ağlamaya başladım kız eşimi görünce ağlayasım geliyordu nedense
marlam Gencbirannis yok ağlamadım sadece mutluydum oğluma kavuşacam diye ama sonra sancılar geldikçe ister istemez ağlıyor sezeryana alındım ağlamam geçti dedim taki oğlumun sesini duyana kadar 🥹
Gencbirannis marlam eveeet ağlama sesi gelince beraber ağlamalar🥰 melisasak35 melisasak35 amin canım inşallah krizantemmm evet orası da var 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 beyzzsenturkkk geceden itibaren aç olunca maalesef ☺️🥹
melisasak35 Gencbirannis tekrar aynı duyguları yaşayacagım umarım sağlıkla alırız bebişlerimizi kucagımıza
krizantemmm Gencbirannis daha yolun yarısındayım ama bende ağliyorum ama doğurcam için değil ilk evladımı nasıl bırakıcam diye 🤭
cokkasmabeabi Gencbirannis ikinci ve üçüncü dogumlarima giderken ağlamıştım geride kalan çocuklarım için 🥹
Bumah Gencbirannis benim ağrım çoktu kendi derdime düşmüştüm o sıra ağlamamıştım😀 sonra düşününce ben ne biçim anneyim demiştim kendi kendime insan bebeğini görünce ağlar diye düşündüm