Yareninannesii Bu ay değerlendirildi hayırlısı bakalım test yapsammi diye düşünüyorum ama bi belirti yok sadece coook nadir sağ kaşık agriyor saniyelik geri gidiyor
bebegimle_ben Yareninannesii dpo 9 da yap canim belirti goguste hasasiyet bazen mide bulantisi kasik batmasi oluyor dpo 9 silikte olsa cikar golge gibi paylasirsan sevinirim
Yareninannesii bebegimle_ben pazartesiyi bekleyip yapsammi acaba 12 13 gün geçmiş oluyor yumurtamanin üzerinden hiç bi belirti de yok göğüslerimde felan
busesahin bebegimle_ben dpo 9 oluyor yarın bu gecede yapsam çıkar mı sizce yoksa sabahı beklemeli miyim
Edasude Yareninannesii bencede bekleyin garanti olsun. Çok silik belki gölge yada kuruma çizgisi tarzı bir şey olursa varla yok arası kafanızı bulandırır. Herkeste belirti olacak diye bir şey o konuya takılmayın
Edasude Yareninannesii 7. Gün çok erken zaten olsada çıkma ihtimali çok düşük boşuna moralinizi bozdunuz erkenden 🫠
Edasude Yareninannesii yinede çok erken herkeste aynı olacak diye bir şey yok pazartesi bir daha deneyin isterseniz 🙂↔️