melegim91 O zaman anlatayım buradaki insanların da fikri olur şimdi canım sabaha karşı yatışı yapıldı zaten sana da yazmıştım daha sonra hemen muayene ettiler neyse olanlar sancılarım vardı ama dayanamayacak gibi değildim 5 dakikaya 6 dakikaya 1 geliyordu ortalama sancılarım sıklaşmadan kötü olmadan biraz uyumak istedim biraz dinlenmeye çalıştım daha doktorum geldi bir ağrı kesici ve rahim kas gevşetici iğnesi yaptı serum ile sonra birtık saçlarım fazlalaştı sanki doktor duşa girmeni istiyorum dedi duşa girdim 1 saat 2 saat neredeyse ara ara hep duştaydım biraz yürüdüm sancım geldikçe çömeldidim daha sonra doktor muayene etti dört santim dedi yani dört ve beş arası sonra öğlene kadar böyle saçlar devam etti dayanmakta zorlanıyordum ama yine de iyiydim öyle söyleyeyim duşa giriyordum yürüyüş yapıyordum bunlar ama en çok duştaydım duşta squat yapmaya falan çalıştım hatta daha sonra Öğleden sonra 1:30’dan sonra acayip şekilde sıklaştı sancılar vakti daha azaldı ve bu sefer feci ağrılar olmaya başladı dayanmakta zorlanmaya başladım lütfen bana hemen bir ağrı kesici yapın dedim dayanamıyorum dedim sonra ağrı kesici yaptılar o sıra iyice fazlalaştı ama ağrı kesici hiç fayda etmedi 10 dakika sonra fayda eder dediler ama kesinlikle etmedi bu sefer çığlık almaya başladım yani saçlarım o kadar fazlalaştı saat 2:00 o sıralar Hemen doktorum aradım hocam bir odaya gelin diye hoca geldi dedi sakin ol falan ama ben dayanamıyorum artık yani sanki çok sert vuruyordu neyse 5 dakika önce hep muayene etmişti aynı beş santim demişti umutsuzlanmaya başladım böyle nasıl dayanacağım kaç saat sürer acaba falan diye düşünmeye başladım doktordan epidural istedim tamam dedi epidural vurmadan bir muayene edeyim dedi muayene esnasında bir ıkın dedo mısın dedikındım sonra hoca hemen o muayeneye tam açıklık dedi çok şaşırdım her şeyi bir anda oldu sonra hemen doğumhane‘ye gittik ıkınma işlemlerini anlattı 10 dakika cilde bebek doğdu 2:50 neredeyse doğumhaneye girdim 10 dakika içinde kılma yaptık karnıma falan da biraz baskı uyguladı ebe tabi o esnada bacaklarımdan falan tuttular biraz desteklediler hafif dikişim de var alttan bugün tam bir hafta olacak yeni yeni kendime geldim yani beş gün sonra tamamen iyileşiyorsun diyebilirim Allahın izniyle