mrvshnsrcgl İlk gebeliğim de 12 kilo almıştım 8 kilo sonradan ödem oldu aşırı sancım vardı Doğumdan sonra eski kiloma 3 kilom kalmıstı 10 gün için 20 kilonun ödemi kilosu hepsi gitmişti Ama emzirirken 7 8 kilo aldım sonra verdi Suan İkinci gebeliğim 20. hafta bitmek üzere daha kilo almadım dikkat ediyorum 🐺Kurt akıllandı 😅 iki canlısın ye diyenleri dinlemiyor asıl emzirirken insanın canı her seyı cekıyor😅😅
lamiayldz mrvshnsrcgl benim de ilk gebeliğim şuan 94 kilo olduğum için temkinli gitmeye çalışıyorum tek korkum fazla kilo almaak😫😫
mrvshnsrcgl lamiayldz inşallah almayız sağlıklı kilo olur olanda sonradan emzirme dönemi falan çocuklarla uğraş derken insan kendıne bakamıyor eskı kıyafetler olmuyor yenileri dünya para 😅
sara29 lamiayldz ben her ikisindede bulantılardan sanırım canım sürekli hamur işi poğaça çekiyordu ve kiloyu hep ilk 6 ay aldım. Sonrasında durdu. Şuan normal besleniyorum aşerme dönemleride bitti.. son 1 ayda 1 kilo aldım.
lamiayldz sara29 ayda 1 kilo alsak yşne kâfi ama diyorlar ya bebeğin kilosu suyu plesantasınderken orayı kestiremiyor insan
lamiayldz mrvshnsrcgl inşallah ya sıkıntı kilo her türlü bide kilolu olup ekstra kilo almak daha beter bi durum
sehertanyeri lamiayldz 28 hafta 9 kilo aldım 18 haftaya kadar 2 kilo almıştım ne olduysa sonrasında oldu 😂
lamiayldz sehertanyeri ne okuyorsa hep sonradan oluyır zaten 😅😅valla şuan dikkat etmeye çalışıyorum el mecbur
ments lamiayldz 52 ile başladık 68 olduk 35. haftadayız 💙bakalım oğluşumuzla kaçla bitecek , Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşalım, ilk gebeliğim bir de 🤭 boyumda 1.50 cik , hiç böyle hayal etmemiştim neyse veririz Allah’ın izniyle 🫶🤲🏻