Nimet yerli hancı Devlet hastanelerinin ilgisizliğinden sıkılıp bu doktordan randevu aldım almaz olsaydım ilk muayenede yine bir tık daha güler yüz vardı ama tatmin edici bilgilendirme konuşma yok 10 günlük kontrol süreci var. Haftaya şeker yükleme testi için gel dedi şirkette işler yoğun o da uzun bir işlem olduğu için daha sonra yaptırmaya karar verdim . Neyse randevu aldım öylesine bebeğimi görmeye gittim sonuçta böyle bir hakkım var neden değerlendirmeyeyim değil mi 3000 lira verdim. Girdim şeker yükleme için geldin değil mi dedi hayır dedi sonra yaptırıcam niye geldin o zaman ben seni çağırmış mıydım dedi buraya bişey yazmamışım dedi ben de siz çağırmadınız ben bebeğimi görmek için geldim dedim ultrason yaptı ama devletteki doktorlardan farkı yok benimle hiç bir iletişim yok ölçüleri asistanına söyledi ben sorunca bir sorun yok yolunda dedi resmen zorla muayene etti asla ve asla önermiyorum. Sırf takipli hastası olmadığım için böyle davrandı takiplilerini kapıda 32 diş karşılıyor uğurlarken de aynı şekilde