Birrrcan Kızlar başlık actimda kimse cevap vermedi belki gören yazsn olur hamile olup Rahimde yapisiklik yaşayan var mı bugün profesör doktora göründüm kürtajdan kalma biraz yapışıklık var bebek büyüdükçe kenara çekilir dedi ama içime su serpilmedi 😓😓
gamzz06 Birrrcan benim ilk hamileliğim 12. haftamda yapışıklık ve perde var denildi perinatolojiye yönlendirdiler.Bebek kendine rahat yeri bulmuş yerleşmiş dediler ilerleyen haftalarda bebek daha büyürse o yapışıklıgi perdeyi iter falan dediler şuan 25. Haftadayim kontrolde yapışıklık ve perde görülmedi
Fuunndaaa Birrrcan benimde endometriozisten kaynaklı çok fazla yapışıklığım vardı hatta rahim karnımın içine yapıştı bağırsaklara yapışmıştı tüp bebek ile hamilelik geçirdim 2 hafta önce doğum yaptım hamilelik sürecimi etkilemedi yapışıklıklar ama normal hayatımı fazlası ile etkiliyor
Birrrcan gamzz06 benimde 14. Haftam şimdiye kadar o kadar doktora gittim hiç biri bana yapisikliklktan bahsetmedi kürtajdan sonra çok kontrole de gittim
Birrrcan gamzz06 çok teşekkür ederim sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah 🤲🏻 benimde kaybolur umarım
gamzz06 Birrrcan bende de gittim o kadar görülmedi 12-13 de soylenildi baya tedirgin oldum ama şuan Allah’a şükür yapışıklık yok inşallah sizde de öyle olur
gamzz06 gamzz06 zaten 14 haftaya kadar gelmişsiniz bu yapışıklık ilk aylarda düşüğe sebep oluyormuş siz ikinci trimeseterdesiniz Allah’a şükür bu sıkıntı da geçecek
Birrrcan Fuunndaaa maşallah sağlıkla büyüklerim darısı bizlere inşallah yani profesöre göründüm dedi kürtajdan kaynaklı biraz yapışıklık var bebek büyüdükçe kenara çekilir dedi