mom28_ 7+3 üm kanama alanım var günde 3 estrofem promester igne oksapar hergün devam ediyorum sizler kacıncı haftada bıraktınız
minikimd mom28_ evet 5.haftada oldu kanamam sonra muane edildi kanama alanı oluşmuş dedi kan sulandırıcı iğne vardı onu bir süre kestiler sonra kalp atışını duyunca tekrar başladım kanama alanıda bitmişti
miraymehmet Estrofem kullanmadım, kullanmıyorum da. Progestan dex, enox kan sulandırıcı kullanıyorum hala 11.haftamdayım fitil de kullanıyorum günde üç defa. Haftaya kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek
smgsmg59 mom28_ kalp atışını duyunca estrofemi, kanama olunca 7. Haftada oksaparı. 10. Haftada da progestan dex i bıraktım. Şimdi 24 haftalık olduk oğlumla💙
Gks_01 mom28_ doktor söylemedi mi canım ? Benim kanama alanı vs yoktu 11 12 ye kadar kullanmıştım önlem amaçlı
mom28_ Gks_01 kadın doğum doktoruna başladım oda sacma sapan tereddütte kaldı bi estrofemi keselim kalp atısı sonrası kesiyoruz dedi sonra tüp bebek doktorunuda bi sor dedi onlarda daha once bahsettigim gibi ilk muayeneye bize gelmedin diye ilac hakkında bilgi veremeyiz dediler sonra yeni doktorum devam edelim o zaman riske atmayalım dedi bu şekil kararsızlıgı hoşuma gitmedi yani kendin bilmiyor musun muayene eden sensin napacan daha tüp bebek doktorunu demi oksaparıda 3 gün kes sonra 1 er gün arayla vur dedi onada güvenemedim
Gks_01 mom28_ yani süreç olarak hamilelik takibi aynı ama ilaç kullanımına karışmıyor kadın doğum doktorları bana da tüp bebek doktoruna sor demişlerdi . Murat beyin de böyle yapması saçma olmuş gerçekten
mom28_ Gks_01 evet ben seni muayene etmedim diye diretiyor söylemiyor napacagımı şaşırdım stres oldum estrofem sizde mi günde 3 şeklinde 12.haftaya kadar devam ettiniz
Gks_01 mom28_ sanırım evet 10 dan sonra kendi kendime sabah akşama düşürmüştüm ama herkesin de aynı olmuyor o yüzden ben de size şöyle kullanın diyemem