gunes866_ Kızlar 2 aylık olduk. Bu bayrak şunu aldım oyalafı oynadı dediginiz ne var. Mesela bu bebek hareket ettikçe sallanan ama kucağı kuşlanıslımı kaç aya kadar kullanılır. Birde oyun halısı. Yada aklınıza gelen başka bişey.
kurkmantosuzmadonna gunes866_ yüz üstü yatmayı seviyorsa tummy time yaptırabilirsiniz. Oyun halıları dikkatlerini çekiyor. Otomatik ana kucağımız vardı ama benim oğlum sevmediği için çok durmazdı içinde. Maksimum 10 dakika dururdu.
buse2507 gunes866_ valla oğlum 2 aylıkken pek oyalayamazdım ya çok gazlıydı hep ağlıyordu çok zor günlerdi
gunes866_ kurkmantosuzmadonna en sevdiği şey kucakta dolaşmak. Oyun halıso orda bişeymı alsam çok uçuk rakamlı olanlar var gerek varmı. Ana kucagı otomatik olan değil bebek kıpırdadıkca sallanan bi adı varmı bilmiyorum klasik ama kucağı gibi değil
kurkmantosuzmadonna gunes866_ en uygunu alabilirsin. Manuel olanları diyorsun ana kucağı. Onları beğenen de çok. Araştırıp alabilirsin.
gunes866_ kurkmantosuzmadonna memnun olan çokta eşim de durmaz içinde boşa almayalım diyor ama böyle de kollarım pert