tugceyavuzhan gizemsennn iliadin maalesef bağımlılık yapıyor. Sana tavsiyem otrivine kullan zaten 3-4 gün kullanman yeterli oluyor. Sonrasında tıkanma hissi yaşasan bile kendi kendine açılıyor
gizemsennn tugceyavuzhan otrivine de bağımlılık yapıyormuş ikisinin de etken maddesi aynı dedi doktorum
busrabaskal gizemsennn ben deniz suyu alır açardım ödemde azalırdı.hatta kv evi denize yakın gittiğimde su alırdım doğal bile açardım
nurgulllllll Ben de gebe kalınca mide bulantısıyla birlikte burun tıkanıklığı otomatik yüklendi. Sanki sinüslerim ödemli gibi. Sürekli ağzım açık. Bugün doktora gebelikte çok olan bişey mi ben ilk defa benim başıma geleni gördüm dedim normal dedi.ilaç verecekti şimdilik istemedim zaten kullandığım çok ilaç var vicdanen rahatsızlık duymak istemedim
gvnrzz gizemsennn gündüz neyse de geceleri cok zorluyor burun tıkanıklıgı. Benim de içi şişiyor. Uyuyamadıgım oluyor yani. İlk hamileliğimde de yasamıstım ama bir şey kullanmadım.
gvnrzz gizemsennn dogumdan sonra gecmişti evet, bence yaz gelsin petekler falan kapansın daha rahat ederiz yine. Su an o da tetikliyor ama hamilelik asıl sebebi. Ben petegi kapattım odada biraz olsun iyi oldu
Es_Es16 Aynı sorun bendede oluştu. O kadar çok hayatımı etkiliyor ki geceleri ağzım açık uyuyorum,boğazım ağzım kuru uyanıyorum yutkunmakta zorlanıyorum artık,deniz suyu aldım hiç bir işe yaramıyor 😞
gizemsennn Es_Es16 inşallah geçer ya sprey sıkınca açılıyor ama bağımlılık yaptığı için bırakmaya karar verdim tek hayalim doğumdan sonra geçmesi
Semilk05 gizemsennn ayy 1 ayı geçti aynı ama sırf bagımlılıktwn ve zararlı olduğu için korkumdan kızımın evde vardı çözelti çok düşüktü 3-4 akşam onu sıktım sonra daha sıkmadım. 1-2 hafta sonra Doktora gittim oda bi tane verdi söledim evde kullandım dye bşdsha kafana göre yapma dedi kendisi verdi başka bişi 3 gün sabah akşam kullandım eskisinden iyiyim ama burnum hep kuru ve tıkanıyor mutlaka ağladığım günleri biliyorum. Bence tamamen gebelikle alakalı bişey bu. Ağzımdan nefes almaktan dudaklarım aşırı şişmişti ödemlenmişti yara içinde hep
gizemsennn Semilk05 Gebelikle alakalı evet ama spreyin de zararı olduğunu düşünüyorum o da tıkıyor doğumdan sonra bebek varken bırakması zor olur diye bıraktım ama şuan o kadar tıkalı ki ben de ağlama krizlerine giriyorum ne yaparsam yapayım geçmiyor spreyden başka bir şey açmıyor
Semilk05 gizemsennn benimde öleydi hatta şimdi tek burun tıkalı diğer daha rahat sabretmek gerekiyor ilk gebelikte hiç olmadı 2. De hiç görmediğim şeyler görüyorum sağlıkla gelsin de. Bagımlılık yapar kullanmayın soğuk buhar tutun
Hatice_00 gizemsennn benim doktorum da izin vermedi ona ayrıca dogurunca o sorunlar geçiyor farklı güncelleme ekleniyor bel boyun sırt ağrısı gibi burun tıkanıklığı geçiyor 😂
gizemsennn @“strawberryy”#p39740655 evet bazıları iliadin kullandığım halde bağımlılık kalmıyor geçiyor diyor bazıları da geçmedi hala sprey kullanıyorum diyor herkeste farklı heralde bende korkumdan bıraktım geçmezse diye bıraktığım gibi tıkanma başladı dayanamıyorum 🥹😔
badhomian canım vicks filan değil bu kromik bir durum aynısını yaşadım az kalmıltı ortvine bağımlılıpı yaşayacaktım tek deliğime sıkıyordum oda yatacağım zaman ama jiç önermem hamilelikte bu tarz ortvin illafin gibi ilacları doktorada gittim hatta zülüm gibiydi konple tıkanıktım nazal yıkama yap gğnde 4 veya 5 kere içine tuz ve karbonat atıcaksın ve nazofix burun spreyi yoksa kurtukulun yok amileyatlık olursun ben öylr kurtuldum geçmiş olsun çok zor 5 günden fazla kullanılmaması lazım illadin ve ortvine gibi spreylerin
gizemsennn badhomian iliadini bırakınca oluşan tıkanıklık gebelikteki tıkanıklıkla normal insan da ki aynı mı olur acaba şuan çok zorlanıyorum tuzlu su falan da açmıyor
badhomian gizemsennn canım gebelikte tıkandım ben ortvine başvurdum ikiside aynı ilaç gurubu daha beter tıkandım ağlıyordum artık evde deli olucaktım doktara gittim sakın dedi boraktırdı hemen bunları yapıcaksın dedi en geç 3 güne toparlandım psikoljim çökmğşti sen bu dediğimi yap
badhomian gizemsennn nazal yıkamanı yap ama karbonatla tuzu karıştır burnunu sakın kuvvetle hınkırmaya çalışma açılsın vs gibisinden konkaların daha fazla şişer canım birde nazafix sorey iki fıs her deliğine