amphitrittee ilknurtnc bu tamamen enerji meselesi bence ben hiç rabia hanıma gitmediğim için yorum yapamam. Melih hocadan çok memnunum
ilknurtnc amphitrittee tesekkür ederim doğru söylüyorsunuz araştırmada özel ücretli randevu aldım bekir gülaça ilk gebeliğim sezaryandı çağsuda oldum bekir beyin yorumlarıda çok iyi bikaç defa gitmek istiyorum sonra kararımızı vericez inşallah
momysss ilknurtnc ben 25 haftaya kadar rabiaya gittim okadar kısa bakıyoki 5 dk falan içerde duruyoduk melihi denemek istedim baktım baya ilgili onda devam ettim ben demeden herseyi anlatıyo
ilknurtnc momysss tesekkür ederim bakalım araştırmada aldım ilk randevumu özel ücretli bikaç defa gidip karar vericem
ilknurtnc amphitrittee deneyimlemek istedik zaten çok fazla beklersek eşimde bende tekrar gitmek istemeyiz bide ücretli oda tutulabiliyormu buda önemli benim için
123Azize123 ilknurtnc tutulabiliyor diye biliyorum ama galiba 2 tane falan öyle oda varmış onuda genellikle araya adam sokup tutuyorlarmış
beyzarkn ilknurtnc ben gebeliğimin en başından beri Rabia hanıma gidiyorum çok memnunum çok iyi güler yüzlü bir doktor bir sorun olduğunda wpden yazıyorum hemen dönüş yapıyor