betul_tkdmr01 Arkadaşlar geçen cumartesi öğlen sezeryan oldum 1 hafta oldu yani ve benim dikişlerim gün geçtikte iyileşmesi gerekirken ağrıyor sizce normalmi sizde de oldumu
kartanesi___ betul_tkdmr01 Hayır benimki her geçen gün iyiye gitti. Kötüye gitmesi normal değil bence canım doktorunla konuş
ayaniz betul_tkdmr01 normal bence. Ben 21. Günündeyim 15 gün kadar tam toparlanamadım. Simdi gayet normal hissediyorum.. gaz sancıları , orda hissizlik , eğilip kalkarken acı , bunlar normal ..
betul_tkdmr01 aslmoms kızarıklık yok akintida yok doktor da dikişlerim iyiye gittiğini söyledi sabah ağrım olmuyor ama akşama kadr yediklerim ictiklarim de ağrı yapıyor olabilir
aslmoms betul_tkdmr01 İyileşme süreci normaldir. ağrı kesici deneyin. 40 gün ağrı sızı oluyor malesef
Semayyy betul_tkdmr01 arkadaşım da sezaryen oldu onada krem vermemiş doktoru. 40ı çıktı hala dikiş yerim sızlıyor diyor. Ben sezaryen olduğumda doktorum Fito krem vermişti hem kolay iyileşir sızısını alır hemde izi minimuma indirir demişti. Ben hiç dikiş yerimde acı sızı yaşamadım. Doktoruna danış canım izin veriyorsa kullan mutlaka iyi gelecektir