Momlife_ yeliz1923 son haftalarda mı yaptınız doğuma yakın ben şuan 24üm erken doğum olur diye korkuyorum da o yüzden çok merdiven kullanmıyorum ama yürüyüş yaparım arada onda 😀
yeliz1923 Momlife_ evim zaten 3. Kattı son haftaya yakın yaptım yürüyüşü 2 3 saat yürüdüm evde squat egzersizi yaptım öyle şimdi 3. Ye hamileyim çalışıyorum 40 merdiveni günde bilmem kaç kere çıkıyorum 🤣🤣
Cerenak senaakck 21:00 da suyum geldi 23:00 gibi hastaneye yatışım yapıldı 06:27 de de kızımı aldım kucağıma ama sancılarım ciddi anlamda 03:00ten sonra başlamıştı.
vanilya_kokusu_ eylulahsenn askoo sancım var biraz haaa 😂 bugün yarın gelebilir sanki belim bacağım felç olmuş sanki
eylulahsenn vanilya_kokusu_ ayyyy aman diyim dayansınnn. Ara ara yazda akıl kalmasın. Gerçi maşallah senin bebenin kilosu da iyiydi ama yinede zamanında gelsin sabretsin azıcık daha
kemalefe senaakck 45 dk sabaha karşı gittim hastaneye 5te 7 de sezaryene alındım 7:45 te kızımı kucağıma aldım
minikcivciv89 Sancının başladığı dakikalar mı oluyor doğum süresi yoksa ebelerin doğuma girdiği an mı 😬
kaya_kaya senaakck gece 11 gibi nişanım geldi sonrasında sancılarım başladı sancıları evde karşıladım. Öğlen 14.30 da hastaneye gittim 16.30 da yatış verildi. 22.30 da oğlumu kucağıma aldım
kubraaaatt mete_ evde sancınız olduğu zaman ıkındınız mı? Kimileri sancı geldiği zaman ıkınmanın açılmayı sağladığını söylüyor da
mete_ kubraaaatt hayır ıkınmadım ana çöktüm kalktım sürekli olarak onun etkisinin olduğunu düşünüyorum
vanilya_kokusu_ eylulahsenn valla ödüm patladi bugün şuan iyiyim inşallah dayanır ya 🥺 bari pazartesi ye kadar dayansın 38 olacam tam valla 36 da 3200 demişti doktor bilmiyorum insallah Ultrason hatası yok 😂😂
eylulahsenn vanilya_kokusu_ dayanır dayanmalı az sabretsin. Maşallah iyi kilosu işte dahada almıştır minnoş. 🌸 sende stres etmemeye çalış 😅 sağlıkla gelsin
katlav senaakck evet ilk doğumumdu. 6-7 cm açıklıktan sonra Epidural istedim ve suni sancı verildi. Epiduralden 2 saat sonra doğum gerçekleşti.
vanilya_kokusu_ eylulahsenn valla bacım dogursam rahatlicam inanki ay 3 gün kaldı 🥹☹️ korkuyorum haaaaa du edin banaa 😁💖🫂
beautiful_ senaakck sabah 4-5 gibi suyum patladı hastaneler arasında sevk oldu 2 saat yol sürdü sabah 7.55 de doğum oldu doğum az sürdü beni mafeden yollarda olmaktı normal doğumdu