ebru097 Şimdiye kadar en marka olanları kullandım ama hiç memnun kalmadım bir kaç kişi Emsan diyor bir kaç kişi nehir diyor sizce hangi Marka kaşık çatal bıçak seti iyi nehirin ki 2050 TL emsanın 2900 TL sizce hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz
ebru097 powerpuffgirlss karaca eskiden çok iyiydi kendisini bozdu ya kaç set almışım çok çiziliyor kararıyor bilmiyorum sizin öyle değil mi
ebru097 jalepone ben Nehir’i hiç duymamıştım bayağı memnunlarmış bayağı iyi bir markaymış ama benim de gönlüme Emsan’dan yana görüntüsü de yani ikisi de aynı gibi
powerpuffgirlss ebru097 yok uzun süredir gunluk olarak kullaniyorum makineye atiyorum hep su anlik bi bozulma olmadi
jalepone ebru097 olur mu nehir yılların markasıdır ama işte emsan gibi Karaca gibi reklam yapamıyor ondan geri planda kalıyor ama bilindik bir marka aslında
damlasv ebru097 nehir Markasının kalitesi çok düşmüş eskiye göre bir sene önce tüm mutfağımı nehir markasından alıp yaptım yarısından çoğu çöpte şuan çatal bıçak setimi Madame Coco dan yeniledim çok memnunum