nuriyegcl Kızlar normalde 3-4 gündür beyazımsı akıntımda artış vardı zaten ama bu sabah yataktan kalkınca daha sıvı bir şeyin geldiğini hissettim su gibiydi yapısı şeffaftı sonra da tekrarlamadı suyum mu geldi acaba diye korktum normal mi sizce
GamzeAGacs nuriyegcl Canım son haftalarda benimde beyaz sıvı gibi akıntım oluyordu sabahları kalkıp ilk lavobaya gittiğim zaman görüyordum.Ama su gibi değildi .Yinede doktoruna danış istersen için rahat etsin🌸
Deletedmom_8793 nuriyegcl bende 36+4 haftalığım şuan hastanedeyim mantara bağlı akıntı çok oluyormuş fitil verdi doktorum
nuriyegcl hippynurphy teşekkür ederim aynen gideyim bari hafif oldu akmadı hani ama yine de endişelendim 🥲
nuriyegcl GamzeAGacs teşekkür ederim 🌸 evet o şekilde oluyordu hep benimde ama bu defa şeffaf ve su gibiydi hani akmadı ıslanma şeklinde oldu ama yinede endiselendim 🥲
GamzeAGacs nuriyegcl Bence korkulacak bişey yok bi gece uyandığımda günlük pedimin tamamen ıslandığını farketmiştim.Senin haftalarındaydım . doktorum kanama yoksa korkma normal demişti.Ama seni yanlış yönlendirmek istememem için biraz rahat olsun diye söylüyorum.Sen yinede doktoruna danış 🌸