acelyademir adana2 freely ile yapmayın hatalı veriyor 🥺 prodoucter veya Awox ile yapın. Erken gebelik testleri bunlar dpo 10 dan önce öğrenemezsiniz zaten. Bu testlerde bile aşırı silik veriyor pozitifi hcg yükseldikçe koyulaşır
Aysel461 acelyademir gerçekten mi ama dört tane test yaptım hepsi de pozitif şimdi acaba yalan mı😂 pazartesiyi beklemem gerekiyor
acelyademir Aysel461 freely çoğu kişiyi yanılttı diğer markalar yok mu eczaneden alın. Ayrıca dpo 10 öncesi bakmayın
Aysel461 acelyademir hafta sonu ve henüz eşimin haberi yok tam kesin öğrenmeden onu da söylemeyi düşünmüyorum o yüzden pazartesiyi bekleyeceğim ama şöyle bir şey var öyle silik falan değil dört tane test yaptım hepsi bildiğin pembe kalın çizgi yine de bilemedim
acelyademir Aysel461 Aysel461 regliye kaç gün var ? Bu kadar besbelli etmez çizgisi etmesi için regl gecikmesi lazım en az 1 hafta. Hcg hormonu hemen zirve yapmaz. Ama inşallah gebesinizdir Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Aysel461 acelyademir 4.05 gün geçiyor diyelim zaten ilk defa düzene bindi daha önce bir kürtaj yaşamıştım yani adet gecikmesi ile beraber normalde 35 günde bir adet görürüm bugün 41. gün testlerin hepsi kırmızı pozitif ama sahte diyorlar
acelyademir Aysel461 Rabbim Sevinç versin inşallah bugün mümkünse devlette test ver değilse pazartesiyi bekle ama umudunu kırmak istemem freely iyi bir marka değil
Aysel461 acelyademir hayırlısı olsun olsa da olmasa da evet bu test iyi değil diyorlar ama yine de varsa her türlü çıkar yani dördü de pozitif olmaz diye düşünüyorum hayırlısı olsun
acelyademir Aysel461 amin tebrikler inşallah şimdiden iyi düşünelim sonucu güzel olsun sonucu yaz mutlaka
adana2 Esma006 ama ertesi gün erken gebelik yaptım negatif çıktı bembeyaz ❤️ Teşekkür ederim bu arada vakit ayırıp yazdığın için