mk123 Canan_ ❤erva❤serra❤şira❤semina❤dalya❤didar❤direm❤beraa❤ benimde henüz cinsiyet belli değil erkek ismi hazır kz ismi arayışına girdm şimdilik bunlari buldm hepside kuranda gecen guzel anlamli isimler fikir olur size
ayaniz Canan_ oğlumun adı Mehmet daha 47 günlük Allah nasip eder birde kızda olursa Mira yada Melis koymayı istiyorum
feyzaa34 Arya Asya Ela Zülal Melis Rana Asel Derin Deren Biz 14 haftalığiz kız olursa Arya Ela koyucaz canim☺
Canan_ feyzaa34 biz Elis begeniyorduk hatta karar verdk sora bir kac kisiye sorduk olmuyor koymayin dediler ve caresiz kaldm :( isimler icin tesekkurler 🥰
Aysingeldiislerdegisti Canan_ elis yunanistanda bi oba adı diye hatırlıyorum ama. Ben bu lila lina mina lalin alin arven gibi isimleri hiç hoş bulmuyorum benim fikrim sadece çoolk zorlama geliyor kulağa
Aysingeldiislerdegisti mk123 dalya mihenk sayı yerine kullanılan bir nida değil mi ya örneğin sayı olarak 100beşirlenir sayılırken 100e gelince dalya denir. Bikendi fikrimi dile getircem biraz zorlama isimler bazıları kulağa çok anlamsız geliyor bence tabi
mk123 Aysingeldiislerdegisti o kadrini bilmiom ben kuranda gecen isimleri arastirrkn karsima çıkmıştı,sadece değişik ve kulağa hoş geldi benim için not almk istedm içlerinden birini secerim diye, ama öyle bir anlamı varsa tabiki elerim o ismi anlam benim için cok onemli cunku sagolun
Aysingeldiislerdegisti mk123 rica ederim. Bide peygamberimiz anlamı güzel isimler koyun demiş kuranda geçmesi gerekmiyor bide internete de çok güvenmeyin çok fazla yanlış anlam var bence türkçe kökenli isimlere de göz atabilirsiniz eminim çok güzel anlamlı isimlerimiz var
Elifsph Canan_ bende kızım olursa Masal berre düşünüyordum ama onun dışında Asel Zümra Lina Hayel Mira Gibi isimler olabilir😊