demirrleydi_ beautiful_ evet ya hiç sorma önüme gelen her şeyi temizledim yani zıbınlar hep tiftik tiftik oluyor temizleyince yeni gibi oluyor ben gayet beğendim makineyi 😂😂 eşim artık diyor hesabına para atmiycam geldiği gibi trendyol’a gidiyor 😂
beautiful_ demirrleydi_ bende çok harcıyordum da ara verdim 😅 Biraz zaman geçsin bebiş için başlıcam 😂
demirrleydi_ beautiful_ 3-6 ay aldığım elbiseleri neredeyse hiçbirini giydiremedim hepsi hemen küçük oldu bir iki defa giydi sonra bir daha olmadı mecbur yine hadi kalk bakalım alışveriş
demirrleydi_ beautiful_ yenidoğan çok alma hemen küçülüyor zaten 0-3 ayda öyle yoğunluk olarak 3-6 ve 6-9 al takımlar daha oturaklı oluyor tulumlar bir süreden sonra guydirilmiyor atl değiştirirken zor oluyor hiç yenidoğan zıbın almadım mesela 3-6 ve 6-9 ay aldım şuan 4 ay 18 günlük 9-12 ay takımlar giyiyor tulumlarda 6-9 giyiyor
beautiful_ demirrleydi_ bende zıbınları 3-6 ay almayı düşündüm direk ama kaç tane almak lazım onu düşünüyorum benimkisi yaz bebesi birde
demirrleydi_ beautiful_ bir 10-12 tane alsan yeterli gelir Muş yazın çok sıcak oluyor mu benimde kızım yaz bebeğiydi mayısın sonunda doğmuştu bir aydan sonra evde hep zıbınla duruyordu yoksa isilik ve pişik oluyordu
alpanne3 Özel hastanelerde doğumdan sonra hastane vermıyor mu bu deepend vs benım Ikı doğumumda hastane hem terlık hem hasta bezı vermıstı ıstedıgın kadar pendık medıpole gıdıyorum suan acaba oda verırı mı bılgısı olan var mı
beautiful_ demirrleydi_ bende sıfır kol alıp hastane çıkışın ince oluyor öyle giydiririm diye düşündüm
demirrleydi_ beautiful_ ay yaz bebeğine ne kundağı garibim perişan olur ha illa kundak derlerse sen de o zaman sadece zıbın giydirirsin kundağını yaparsan olur ama elbiselerle kundak garibim hep pişik olur isilik olur
sibelipek3101 beautiful_ kesinlikle depend ben slepy nin pedini kullandım igrencti pamuğu çok kötü depend al şiddetle tavsiyem
beautiful_ demirrleydi_ ay oğlumu kat kat yapıyorlardı hastane çıkışı seti almıştım kaynanam direk kundak yapmıştı