damla6565 Kızlar 15 haftalık gebeyim bugünkü rutin kontrolde bebeğin eşinin aşağıda olduğunu öğrendim doktor zamanla yukarı çıkar dedi ilişki yasakladı sorun yok dedi ama başına gelen var mı merak ediyorum 😑
haticedrd damla6565 benim de öyleydi hatta 30. Haftalarda tam kapatıyor bile denildi 37-38. Haftalarda yukarı çıkmıştı. Bana da doktorum ilişkiyi yasaklamıştı ağır kaldırmayın bi de bol bol dinlenin kendinizi yormayın inşallah çıkar yukarıya bebeğinizi sağlıkka kucağınıza alırsınız. 🥰🥰
gvnrzz damla6565 bana da 1 bucuk ay önce 15 haftalıkken eşi aşagıda dedi ama yukarı cıkacaktır öyle düşünüyorum dedi. Hiç sorun değil su an için düşünme bile dedi. İlişki sadece yasakladı. 20 haftalıkken gittim cok sükür yukarı cıkmıstı. Sizin de umarım bi sonraki kontrolde cıkar
damlasv damla6565 16. Haftada aşağıda çıkmıştı 23. Haftada yukarıya çıktı ilişki asla yaşamayın yük ağırlık kaldırmayın ayakta uzun süre durmayın eğilmeyin uzanmayın bir süre yatın düzeliyor üstelerseniz daha kötü bir durum olabilir dikkat edin bir süre geçer
damla6565 gvnrzz inşallah 🥲şuan için sorun yok detaylı ultrasonda anlarız dedi ilişki yasakladı başka bir şey demedi
haticedrd damla6565 aynen öyle haklısınız normal hissettikleriniz kalbinizi ferah tutun dua edin hakkınızda hayılrısı olsun
gvnrzz damla6565 ben de detaylıya gittigimde ögrendim. Sizin gibi bana da yapacak bişeyin yok senin hareketlerinle alakalı bişey değil dedi. Ama yine de dikkatli davrandım normale göre