Mrb kızlar daha önce de post paylaştım fln ama kimse görmedi herhalde. Konuya geçeyim pazar günü kanama şikayetiyle hastaneye gittim yatışım yapıldı. 2 gün boyunca progestan serum ve ilaç verdiler sabah akşam ama nafile kanama bir kesilip bir çoğalıyordu en son parça düştü (daha önce ultrasonda hiç bebek ve kalp atışı görünmedi gördü gibi oldu doktor ama emin de olamadı o yüzden yok diye geçirdiler dosyaya) saat sabah 4ttü parça düştüğünde 5te kan aldılar kandan sonra ultrasona gönderdi herşey yolunda dedi hatta 9 haftalık olan gebeliği 6 dediler (geç döllenme olabilir diye) kan sonuçları çıktığında ise 16 binden 15 bine düşmüştü kürtaj dediler doğal düşüğü beklemek istediğimi söyledim eve gönderdiler 2 gündür evdeyim ama kanamam yok. İlaçlardan dolayı mı kanamam kesildi acaba gelmeden önce bile ultrasonda daha kese ve yolk sac vardı. Ondan sonra kanamam olmadı hiç. Bilgisi olan söyleyebilir mi acaba kanama olmaması sorun mu? Ayın 18i randevum var o zmna kdr parça fln kalsa mecbur kürtaj olcm ama o vakte kadr bir sorun olur mu acaba. Kimse yoktu diye sildim postu tekrar yazaym belki gören olur