Esma006 birumut_ bilmiyorum ama bende hiç kuruma yapmadı bu zamana kadar yoksa yok diye bağırıyor resmen pazartesi tekrar yapicam bakalım
yaseminis Esma006 peki belirtin var mı canım ikimizin de adet tarihi aynı bende şu an burun tıkanıklığı var iki hamileliğimdede vardı
gizem_2002 Bende adetime 1 hafta varken test yaptım çok silik çıktı ertesi gün yine yaptım yine silik kan verdim hamileyim sende kan ver Allah’ın izniyle inslalah kucağını doldurur rabbim
yoncahan Esma006 ben ilk attığında görmedim ama bunda silik bir şey görüyorum awox yanılmaz güvenilir bir test inşallah vardır canımm sabah ilk idrarla tekrarla bence 2 gün sonra 💞
Esma006 yoncahan chatgpt nenyse ona sordum sahur da idrar yaptım sabah 10da ki idrarla yapsam olur mu olur dedi sahurdda birnyudum su içip yatn insanım oek etkilemezdi bence
NobleMom Esma006 Haberleşelim canım 🙂 Biz korunuyoruz ama geri çekilmeyle çok hamile kalan var diye bi ümit belki dedim. Testtede sadece fotoğrafı karartınca çizgi görünüyor. Çıplak gözle var yok arası bir şey. O yüzden ümitlenmemeye çalışıyorum bakalım hayırlısı 🙂
yaseminis Esma006 benimde adet tarihim 20 si az önce test yaptım kuruma bile çıkmadı adet gününe kadar kendimi tutucam yapmicam dedim dayanamadım
sym_yc Selim_Alparslan valla bir testin başında 2 3 5 saat baktığım zamanlar var flaşla bakmaktan gözüm çıkıyordu “ay sanki var ya yaa yok ya yok yok” hep de yoktu 😂😂😂 Allah kimseye aratmasın herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin 🥰
Esma006 yaseminis insan dayanmıyor canım ya bende tutucam dedim kendimi yok ya 🤭 regle bir gün kala yap canim