Selim_Alparslan Esma006 Göremedim ama niye böyle testi parçalıyorsunuz ki varsa her türlü çıkıyor zaten
elifsn23 Esma006 inşallah vardır canım adet gününü bekleyip kan ver istersen stres yapmamış olursun 🤍
yaseminis Esma006 peki belirtin var mı canım ikimizin de adet tarihi aynı bende şu an burun tıkanıklığı var iki hamileliğimdede vardı
Saimenur Selim_Alparslan bu parçalanmış mı? O kadar cok böyle test gordum ki ben böyle test var sandım
cansumine Esma006 evet canım awox yaniltmaz sen gördüysen vardır belki kamerada çok net çıkmayabiliyor bende dün yaptım mirantech testim profilimde var adetime altı gün var benimkide bak istersen
Gokturkmom_ Esma006 O şekilde doğruluğu pek olmuyor canım ilk dakikalar çıkan pozitif doğru bence regli bekle umarım gönlünce olsun🌸
Esma006 cansumine gözümle görüyorum evet telefondan gözükmüyor malesef regl günü tekrar yaparım bakayım canım
hanifeali Esma006 teste göremiyorum ama senin yazılarını dualarını hep okuyorum her gördüğümde sana dua ediyorum inşallah vardır bir kaç gün sonra tekrarlayıp inşallah burada müjdeli bi haber verirsin bizlere 🫶🏻
monii Esma006 bak böyle varla yok arasında hafif gölge görüyorumm. Daha adetine çok varmış 2 gün sonra tekrar yap bence. Varsa koyulaşma olur. Bu arada kaç dakika sonra çektin bu fotoğrafı
heyecann2 Esma006 Bende şimdi post attım canım resmi biraz koyulaştırarak aynı marka test gözle görüyorum bende adetime 6 7 gün var benimde umarım hamileyizdir gölge görüyorum testinde