Eylul_98 Bugun hastaneye kontrele geldim kalp atışını duyduk ama norml hesaplayinca 7+1 ama ultrason da 6+5cikti normlmi bu sizce bi sorun olmaz degilmi
cemile69 Eylul_98 aynı durum benim bebeğimde oldu. Doktor geç döllenmeden kaynaklandığını söyledi zaman ilerledikçe o açığı kapattı bebeğim. Endişelenmeyin bence
Kartaly Eylul_98 normal. Benimkide öyleydi. Ama sonra haftasını yakalıyor merak etme. Kalp atışını duymanız güzel.
Medineklndr İlk haftalar öyle görünüyor benimde öyle olmuştu Sonra 8. Haftada tam haftasına uyumlu olmuştu ultrason da
dilos_59 Bizmde öyle son adet tarihime göre bir hafta ilerde olmamız gerekiyor ama geriden geliyoruz oda geç döllenmeden kaynaklanıyor sonrasında o açığı kapattık
Baby_hurma dilos_59 bızdede o durum vardı doktor dogumda kafa karııskkılıhı olmasın dedi gec döllenmeden dolayı adet tarihimi değiştirdi hesaplayarak suan bır hafta onde bebek
elifsn23 Eylul_98 bir iki hafta ileri ya da geri olması sorun değil merak etmeyin 🤍 sağlıcakla gelsin inşallah
sedaelmali Eylul_98 Her doktorun hesaplaması farklı benim 2 gün geriye attı adetin ilk günü baz alınmaz hesaplama yapılırken 2.gününden hesaplanır demişti .Zaten bebek büyüdükçe kilo aldıkça değişir daha gün,hafta sayıları falan