ebrudefnee selinge yok yanılma olmadı ilk gebeliğimde erkek ismide kız ismide düşünmüştük bebeğim kız olmuştu şimdi 2. Gebeliğim bunda da yanılma olmadı 22. Haftadayım erkek bebek ama eşim şuan o isme çok sıcak bakmadığı için ikimizin ortak istediği bi isim bulacağız
busepolatt lared ilk oğlumun adı Cihangir şimdi doğacak olan oğlumun adı da Çınar olacak inşallah fikir olsun 😊
gkocaa İLK OĞLUMUN ADI METEHAN 2.NİN MEHMETHAN 3.NUN CİNSİYETİ HENÜZ BELLİ DEĞİL AMA ERKEK OLURSA NE KOYACAM DİĞER ÇOCUKLARIMA UYGUN ONA KARAR VEREMEDİM
hamilelik_ttakibi lared ya benimki tam belli değil ama tahmine göre erkek görünüyor dendi ama net değil eğer erkek olursa ben Selim koymayı düşünüyorum ama tek Selim koymak istemiyorum yanına bir isim olsun istiyorum acaba tekmi güzel yoksa iki isimmi siz bence daha iyi bilirsiniz çünkü ben bu kararsızlıkla kafayı yicemm
ikibebelianne2 lared ilk oğlumun adı doruk. İkinci için yekta,Ege,kuzey,aşir,asil. bunlar arasında kaldım. Aralarında en güzeli hangisi sizce yardım edinnnnn. Soyadımız karakan🥹
glcnncr mervinci ikibebelianne2 bende doruk koyacagım doruk emir doruk nasıl bir çocuk ben isim özelliklerine inanıyorum :);
1oglananasi trkscl Kuzenim koydu, ilk başta garipsense de alışılıyor bence. Abisinin ismi de Çınar Börü. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. 😊
glcnncr Tutu34 bende doruk emir koyacagım doruk nasıl bir çocuktu ben inanırım isim özelliklerine merak ettim :)
ikibebelianne2 glcnncr aşırı hiperaktif bir çocuk ben 10 dk oturdugunu görürsem duygulanıyorum😂 ama cok uyumlu arkadaş canlısı oğlum paylaşımcı. Ben razıyım valla. Tek şikayetçi olduğum noktası enerjisi diyebilirim ağır olmuyorlar çünkü 🤭Birazcık da inat ama ben inat olmasını genlere bağlıyorum isime değil baba anne inatsa çocuk napsın😂
senemtolga glcnncr doruk bilmem de emir çokk dik başlı asla durmayan soz dinlemeyen bir cocuk ablamin var Emir Taha’sı 😀
sumeyye6506 Zeyneplemutluluk yani 3 yaşinda aşırı hareketli ama hasas duygusal ve iç bile çeksem neden üzüldün diyo aliden mi keremden mi bilmiyorum ama hareketli 8 aylık doğdu o derece