ebrudefnee Zs3450 bende ilk bebeğin erkek olsaydı Eymen Aras düşünüyordum ama kız oldu şimdi erkek olacak ama o isimden vazgeçtik size fikir olsun diye yazmak istedim
kibarsaygici Nasipse mayısta Alptuğ koyacağız. Ama beğendiğim çok isim var . Uraz Ege, Göktuğ, Asil, Atlas Efe .
omerbsra Sevval_zybk lared Allah nasip ederse oğlumun ismi Muhammet emir koydum Muhammet ismini rüyamda gördüm emiri de ekledim
erismis lared ben Oğuzhan veya Altay düşünüyordum. Rüyamda da Kerem görmüştüm “bu bebeğin ismi Kerem” demişlerdi bekarken. Ama eşimle isim konusnda anlaşamadık. Bir tevafuk oldu ve Emir Ali koyduk :) 25 haftalıgız.
necmiye86 bende Asil ve Kaan ismini beğeniyorum eşim Doruk isminde takılı kaldı🙂 Kızımda ben koymuştum ismini oğluşumunda babası koysun ismini dedim. Hayırlısı ile Doruk beyimiz geliyor inşallah 🩵🩵
[silindi] neden hep aynı isimler koyuluyor.son nesil çocukların isimleri hepsi aynı.hiç anlam veremiyorum neden bir lokman harun Kamuran Ali İmran gibi isimler düşünülmüyor herkes tutturmuş arslan Alp yiğit Mete Efe Göktürk asil bilmem ne bıktım artık bu isimleri duymaktan siz bıkmadınız aynı olmaktan
5melekannesi5 lared suan cinsiyeti bilmiyoruz ama erkek olursa babası koyacak oda ya cesur yada aybars olucak bakalım ne koyarsa kız olursa da Asya yasa arya olucak
Gmzl İlk Çocuğum adı Alparslan 💙 ikincisi de Erkek onun ismini de Aybars💙Nasipse olacak hayırlısıyla Alparslan 💙Aybars 🤗