melisasak35 SsinemsSb ya görüyorum gibi yok gibi anlamadım bende 2 gün sonra tekrar deneyin bence varsada çok çok başında
bsr18_ SsinemsSb adetine varmış daha o yüzden silik çıkmış 2 gün sonra tekrarla koyulaşacaktır muhtemelen😊
SsinemsSb Adetime 6 gün var . Sabah ilk idrarla yaptım . Belirti olarak sadece belim ve özellikle sırtım ağrıyor
busu1 SsinemsSb Olabilir bende çok zor görünen çizgi ile öğrendim ben gördüm 2. Çizgi hemen kana gittt insallah vardır 😍
fatmasarikaya Testi ilk 3-5 dakika içinde okumanız gerekiyor, 10 dk sonraki sonuçlar yanıltıcı olabilir, bu erken gebelik testi mi her test aynı hassasiyette olmuyor, iki gün sonra tekrar yaparsınız, hakkınızda hayırlısı olsun
fatma102 SsinemsSb var gibi canım bebiş benimkilerde böyleydi hep .başka test yap ama bence acele etme kan tahlili net sonuç verir 🤗
SsinemsSb merylii_ hayır aynı anda 3 resim çektim ışıkta yansıma yaptı gibi gelmişti ama ben ikisindede görmüştüm emin olamadım işte
SsinemsSb Ya bir de bu testin markası b-good internette çok yalancı çıkartıyor vs diye okudum bu testi bilen var mı aranızda
mutluuuannemmm SsinemsSb canım yarın tekrar yap farklı bir marka dene benimki daha belirmiş çizgi görmüş tam verdiğimde negatif
monii SsinemsSb ben gördüm canım var. Ama test saibeli bi marka ise doğru çıkaran bi marka ile tekrar yapmanı öneririm
Semilk05 SsinemsSb gözüküyor adete 2-3 gün kala tekrarlayın bence. Yapar yapmaz mı böle çıktı yoksa bekledi mi
duyguklcc SsinemsSb aynısı bende defalarca oldu maalesef kuruma çizgisi gibi ama sen yine de adet gününü bekle öyle test yap birtanem