060436 melisasak35 en kısa zaman inşallah olur kız altında bi fırlıyor bi duruyor bu kocalarda ne yapsın isteselerde olmuyor 😂
Busramom_35 060436 ahahahha dimi Yaaaa valla çok mutlu olmuştum hala da öyleyim aşk koltuklarım diye seviyorum 😂😂
060436 Busramom_35 ya kıyamam sana çok sevme mazalah neyin üstüne düşsek ilaki birşey oluyor rabim gönlüne göre versin inşallah hep 🤗
Busramom_35 060436 ayy gerçekten öyle valla canım 9 yıl sonra yenileyince mutlu oldum ama napim 😂🙈 amin inşAllah Allah’ım herkesin gönlüne göre nasip etsin 🤲🏼🥰
cadii 060436 cnm benim koca oruç tutmuyor tuz hakkınada gerek yok dedi🤣🤣“ sağlık problemleri olduğu için tutmuyor”
gizemli00 060436 ben bal kabaklı fincan takımı istiyorum kaç aydır ki gördüm dedim ki iki canliyim her sahurd akalktim sana çeşit çeşit şeyler hazırladım hak ediyorum dedim
060436 gizemli00 eee ne dedi inşallah alır cnm gerçekten iki canlı olupta bu dönemi atlatmak zor hakındır al cnm😂😂
HiravEmir 060436 valla gelen gidiyor ne yapalım bacım ama maşallah sana sen yine de herkese söyleme vala minicik bişey bile insanların gözüne geliyor