Kahyaasena Kızlar erkek bebekde bulantı olmuyor dedi çevremdeki herkez ama benm içim dışıma çıkıyor sabahları batıl inanç mi bu yoksa uydurma mı
sukriyeCengel Kahyaasena İlk oğlumda 12. Haftadan 16. Haftaya kadar kustum ikinci oğlumda öğrendiğimden beri 4. Aya kadar miğde bulantısı çektim ki hala ara ara geliyor 17 haftalık olduk. Kişiden kişiye değişiyor canım
zeynep016334 Benim ilk bebeğimde erkekti hiç bulantım yoktu ama yanmam çoktu doğuma kadar midem yandı şimdi 10 haftalık hamileyim bulantım çok var ama cinsiyet daha belli değil tabiki
Gks_01 Kahyaasena bunların çoğu uydurma hurafe 2. Trimestere kadar prilam kullandım benim midem zaten hassastı hamilelikte ekstra oldu cinsiyet erkek
fgormez Kahyaasena ablam iki oğlunda 8 ay bulantı kusma yaşamış benimde 5.ayda geçti 8.aydayım ara ara yine bulantı oluyor kızımda hiç yaşamamıştım
MorKelebek54 Kahyaasena herkesde gebelik sureci fsrklilik gosterir. Erkek gebelik diye kesin bulanti olmaz diye bi kesinlik olamaz. Benim de oglum oldu sukur hic bulantim olmadi ama mesela abimin esi ogluna hamileyken cok kotuydu
buse2507 Kahyaasena bünye meselesi bence ben oğlumda 3 ay sadece kahveden sigaradan tatlılardan felan tiksinmiştim onun dışında sorun yaşamadım
Esraysr16 Kahyaasena batıl inançtır hurafedir tabi ki böyle şeyler her kadının hamileliği farklı oluyor benim erkek şu an 8. ayımdayım hiç bulantı yaşamadım hatta hamileliğe dair hiçbir şey yaaşamadım çok güzel geçti çok şükür
1_2_3_4 Kahyaasena benim de Allah izin verirse oğlum olacak aynıyız neredeyse özellikle sabah akşam bide arabaya binince ölecek gibi hissediyorum 😂