NaimeYilmaz HappyMom yeni versiyon için güncelleme gönderildi, hatalar düzeltildi. Yeni sürüm kullanıp hata alanların gözlemlemesini, sorun yaşaması halinde buradan iletmesini rica edeceğim. 💜
beautiful_ NaimeYilmaz Merhaba konudan bağımsız bir şey soracaktım benim 5 gündür görsellerin birçoğu görünmüyor ve bildirimler de eskisi gibi gelmiyor silip geri de yükledim hala aynı
aslmoms Merhabalarrr, hatadan ziyade bilgisayar üzerinden kullanan kullanıcılar için emoji ekleme olsa olmazmıııı 💜💜 Ben eksikliğini çok yaşıyorum. Gidip whatsapptan kopyalayıp buraya yapıştırıyorum. Emojisiz olunca sert, agresif görünüyor herşey 💜💜
anaiswatterson NaimeYilmaz Iphone telefona geçtim ama uygulama maalesef açılmıyor, uygulamayı defalarca silip yükledim tekrar ama yok olmuyor ne yapmalıyım
hd_d NaimeYilmaz anladm ismimi degstirmek icin mail atcaktm simdi nasl yapmam gerekiyor peki isim degisikligi icin
emineozturk_41 NaimeYilmaz eşimin telefonundan girebiliyorum uygulamaya ama kendi telefonumdan girilmiyor telime kod geliyor giriyorum giriş başarılı diyor tekrar o giriş sayfasına atıyor
valeriaa_ NaimeYilmaz merhaba sürekli reklam çıkıyor buna bi çare bulur musunuz ?ayrıca kullanıcı adını nasıl değiştirebilirim