Kahramanlar Canım benim kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum Rabbim yardımcın olsun gerçekten çok zor çok acı verici bir durum Rabbim sabrını versin biran önce kucağın dolsun bebiş ile inşallah
mk123 Busrawm benimde karnim cikmamis 15+4m cevredkilr niye çıkmıo bebek kesin gelişmemiş birsy olmus diolar en son 3 hafta önce gitmistm kontrole sizinde yazinizi görünce etkilendim o yüzden sordm belirtiyi, rabbim kolaylik ve guzellik verir ins size
Busrawm mk123 kiminin ic kaeni genis olur kimininki dar olur 13 haftalikkenbile büyümüştü karnim dert etme bunlari kucagina saglikla almak nasip olsun
Betuel11 Rabbim sabır versin kardeşim zor bir durum 😢 benimde 2 kaybım var pıhtılaşma bendede varmış şimdi doktorum doğuma kadar iğne kullanıcaksın dedi şimdi çok şükür 11 haftalık olduk hayırlıyısla tekrar hamile kalırsın inşallah kalp atışını duydukdan sonra iğneye başlatıyor doktor hemen Rabbim bundan sonra gelecek onu hayırlı sağlıklı eylesin inşaallah
Aysegulbebek Böyle bisey mümkün mü? Çok korkuyorum ben de. Ne oldu da oldu acaba stres mi etkiledi ? Bilenler söyleyebilir mi bu arada çok üzüldüm. ALLAH yardımcın olsun canım.
Busrawm Aysegulbebek stresle alâkalı bir durum degildi canim 13 haftaya kadar alttan muayne oldum baska doktora gitmek zorunda kaldim kendi doktorumda randevu bulamadigim icin o da canımı yakarak alttann muayne etri canımı cok yaktı yarim saat sonrada suyum geldi patoloji sonuçlarımda bebegin kalp yetersizligi cikti boyle bis3y mümkün degildi ikili taramada hersey iyid. Genimde 2 adet mutasyon varbir sonraki gebelikte igne kullanmam gerekmis ne yapmam gerek bilmiyorum
busrasafak Busrawm Rabbim kucagini bos bırakmasın en ksa surede hayirli bir sekilde bebis nasip etsin sana canim benim
feyzaa34 Canım benim allah yardımcın olsun o melek seni ahiret gününe kadar beklicek ve sana şefaatci olacak. Rabbim kucağını boş bırakmasın bende şuan 14 haftaligim kötü rüyalar gördüm😭😔
Busrawm feyzaa34 cok büyük samimiyetle soyluyorum tek tesellim bu kendi basima lavaboda elime geldi yüzünü unutmak cok zor😢
reyhan__oteken1 Busrawm Rabbim sabır versin çok büyük bi acı benim ablam 9 ay karnında taşıdı doğumunda vefat etti ve şuan iki oğlu var aslanlar gibi yazdan önce çıkan meyvelerin tadı nasıl yoksa Rabbim onunda zamanını vermiştir sana tevekkül et kalbini serin tut herşey zamanı gelince güzel
Mz93 Allah yardımcın olsun cnm bnm benmde bebegim tehlikede Rabbim evlat acısı yaşatmasin teslimiyetten baska fayda yok.. Allah sağlıklı sihhatli hayrli evlatlar nasip etsin
Busrawm Mz93 Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ben alamadim insallah sen alirsin kavuşursun yavruna
Busrawm Seranne 2 kez kimyasal yaşamama ragmen hemde hepimizin cani Allah'a emanet doktorlar insaliktan cikmis