beyzanurtas Adetimin gecikmesinin 5. Gününde öğrendim ve beta değerim 2548 çıktı sizce normal mi uygulamada şu an 5. Haftam olarak gözüküyor biraz tedirgin oldum
meliikke beyzanurtas adet günü 808le öğrendim adetim 2 gün gectiginde 2400dü sizinde 5 gün gecikmeyle bu değer normal bence
GamzeAGacs beyzanurtas Adetimden bir gün sonra 2000 ile öğrenmiştim .Değere takılma canım önemli olan iki günde bir düzenli olarak 2 kat artış olması.
nurellanurrrr beyzanurtas 61 binlerdeydi,sonucum çıkınca hemen aramışlardı sağlık ocağından,ya ikiz gebelik ya da ilerlemiş diye,pcos olduğum için ve 6 senedir çocuk sahibi olamadığım için hiç şüphelenmemiştim,aynı gün gittim 6+3 haftadaydı
tdrmss 136 ile öğrendim adetimden 5 gün önce Ertesi gün tekrar kan verdiğimde 450 oldu beta günde çift katlanarak çoğalıyor 5 haftalık olmanda normal evet
flover0 nurellanurrrr maşallah ikiz mi? Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah🌸 şuan kaç haftalıksınız pcosta insülin direnci diye bir şey okumuştum yediklerinize dikkat ediyor musunuz? Şeker yüklemesi yaptırdınız mı eğer haftanız geldiyse? Ayyy kusura bakmayın çok soru sordum 🙈
evrem07 momrose nasıl yani 5 üstü olması gerekmiyor mu? Benim 10. Günüm daha adet dönemime var bugün beta verdim 3.8 çıktı doktor negatif dedi. Artar mı acaba
Sevval_zybk beyzanurtas 360 Di ilk değerim sorna ki verdiğimde 1600 Dü şuanda da 17+2 haftalığızz ve oğluşum oluyo 🩵✨
mervekalkann beyzanurtas herkesin değeri farklı oluyor aynı haftalarda olsalar bile mesela ben 3+6 da öğrenmiştim 4 gün geçmişti adetim 459 çıkmıştı beta 2 gün sonra tekrar yaptırdım 1787 gibi bir şey çıkmıştı. Şimdi 23. Haftamıza giriyoruz.
myangelson beyzanurtas normal. İlk hamileliğimde çatlatma iğnesinin 14. Günü yani adet günü sayılıyor, 4+0 115 İkinci hamileliğim baya bir gec döllenme ama ultrasonda 4 haftalık çıkmıştı 4000
buse2507 beyzanurtas normal canım bende adetim geçtikten 10 gün sonra 10 bin betayla öğrenmiştim geçen sene tam da bu zamanlar hey gidi zaman
yigitalparslan beyzanurtas adetten önce mi sonra mi hic birini hatırlamıyorum ama beta degerlerimi hatırlıyorum ilk gebeligim 28 ikinci gebeliğim 33 üçüncü gebeligim 14 ile öğrendim
annekiz6141 beyzanurtas normal betaya göre hamılelık hesaplanmaz son adet tarıhıne göre hesaplanır büyük kızımda 5 gün gecıkmeyle 3 bin kusurde öğrendim ıkıncı gebelıgım de 156 da ogrendım 3 gün gecıkmeyle hatta ben 156 ile falan hamıle olundugunu bıle bilmiyordum 🤣😂🙊 öğreniyoruz işte herseyı 🙊
Merve-metin beyzanurtas hormon tembelliği var sürekli geç oluyordum zaten kaç gün geçtiğini bilmiyorum 24.031 ile öğrendim hamileliğimi