emir05 miniginannesi__ defnenın yanına hıc bır ısım uymuyor sankı. Tek başına güzel bır ısım dıye düşünüyorum. Bende defne ıstıyorum çünkü. Ya Asya ya da defne
miniginannesi__ kub0915 ipek de listemde var çok güzel bir isim ama mizacı çok yumuşak olmasın diye ipeğe pek yakın değilim belki yanlış düşünüyorumdur ama işte 😇
miyopmom gvnrzz 2 kızım var biri Azra digeri Yüsra. Şu an bu kızım olma ihtimali var ona henüz seçemedim ama Mihrimah çok hoşuma gidiyor bu aralar
beautiful_ gvnrzz bizde Nisanur ve Ahsen hüma arasında gidiyoruz ama bakalım Nisa nur şuan daha ağırlık basıyor galiba
biricikyavrum07 beyzzsenturkkk beautiful_ nur ismi çocuklara ağır kaçıyor diye duymuştum araştırmanızı isterim ama kararınıza karışmam sadece fikrimi beyan etmek istedim
patateslimanti miniginannesi__ ipek ismi enerjisi güzel bi isim çok çalışkan ve akıllı oluyorlar ben ChatGPT ye türkiyedeki en başarılı kadın isimlerini yazmasını istemiştim ipek demişti çok başarılı iş kadınlarımız var yani genel olarak çalışkan ve uyumlu oluyorlar