Nilpekan Kızlar merhaba 15 haftalık hamileyim. Sanki zaman çabuk gececekmis gibi birseyler almak istiyorum ama sürekli öteliyorum mesela çatlak kremini hangi haftadan itibaren kullanmalıyım , ilk aldiklariniz ve son zamanlar da aldıklarınızı paylaşabilir misiniz
tahamommy Nilpekan çatlak kremini erkenden kullanmanız daha iyi olur, ama çatlamak tamamen genetik, ben 12. Haftada başladım ama sonlarda çatladım mesela ki günde 2-3 kez sürüyodum karnımda büyüktü baya, şimdiden alıp kullanmaya başlayın
damlasv Nilpekan 20. Haftama geldiğimde odası dahil her şeyini alıp yaptım bence erken bir dönem değil insan giderek ağırlaşıyor sonuçta liste yapıp maddi durumunuza göre sırayla almayı öneririm ben 65 parça liste yapıp onun üzerinden aldım hep gereksiz şeylere para harcamamak adına
tahamommy Nilpekan ben doğallıktan yanayım hindistan cevizi kakao ve badem yağını karıştırıp sürüyordum
elifyldz16 Haftamdayım daha yeni bitti sayılır eşyaları hastane çantamı bile hazırlamadım öyle zannettiğim gibi bir ağırlığımda yok her işimi rahatlıkla yapabiliyorum nefes almak dışında 😂 ama tabi bir şeyleri erken yapmakta fayda var bu kadar geçe kalmamalı