haticenursimsek Haftalık gebeliiinizi nasıl öğrendiniz hangi şikayetlere ben kan verdim bekliyorum ne gii 4 haftada olabilir bana belirti yazın nolur çok ihtiyacım var sizinde belirtilerinize
busra4646 haticenursimsek adet gecikmesi en başında uyku hali , sürekli halsizlik ve göğüs hassasiyeti vardı. Midem hiç bulanmadi
elffssyl haticenursimsek ben regle 4 gün kala öğrendim 4 haftaya girerken öğrendim tansiyonum düşmeye başlamıştı halsizlik göğüs hassasiyetim vardı ama içime doğmuştu hamileyim ben dedim ve öğrendim 8.22 değerle öğrendim tam bir hafta oluyor öğreneli daha🥰
tahamommy haticenursimsek göğüs hassasiyeti ve yumurtalık ağrısı vardı bende adet belirtimin aynısıydı hatta, mide bulantıları vs daha geç olur erken olması psikolojik genelde
Fnur6435 haticenursimsek yumurtlamadan itibaren hep sag tarafımda agri oluyordu. 28 haftaligim hala daha kendimi biraz zorlasam hep sag tarafıma agri girer
haticenursimsek Kızlar peki göğüs hassasyeti derken nasıl benim ucu baya çıkık halde ucu karadı biraz ağrımm göğüste yok ama ucna dokununca gıdıklanır gibi garip his
damlasv haticenursimsek göğüsümün kahverengi alanında ufak topaklar oluşmuştu içten 6. Haftada ultrason ile hamile olduğumu öğrendim ama şüphem vardı reglim gecikti halsizdim hep uykum vardı mide bulantım vardı ve canım hep et yemek istiyordu nabzım spor yaptığımda normale göre çok hızlı yükseliyordu ve çok gereksiz duygusaldım
sedaelifeymen haticenursimsek ben idradan anlamıştim 3. Haftada idrarım köpükleniyordu normalde olmaz. Bide koku hassasiyetim artmıştı herkes bana iğrenć kokmaya başlamısti. Erken gebelik Testi yaptım pozitif cıktı hemen
betaaaasx Göğüs hassasiyeti ve göğsüm değişmişti başı büyümüştü rahimde iğne batma gibi 2 kere adet olacakmışım gibi ama hafif bi ağrı. Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla
haticenursimsek İnşallah kızlae ama göğüs hassasiyeniz nasıldı ben onu merak ediyorum nasıldı yani acıyomıydu yoksa ucuna elleyince garip gıdıklanma gibimi oluypdu nasıl bana yardım edin nolur kafay yicem
fanesss haticenursimsek adetinden farklı olan şeyler bence.Örnek memem adet öncesi gibi ağırlaşıp büyümedi sadece uçlarında sıcaklık ve acı oldu adet geçince memelerim dolgunlaşmaya başladı
fanesss haticenursimsek reglim geçmeden önce hiç olmayan bel sırt ağrısı oldu tek taraflı kasık ağrısı bide meme ucu sızlaması damarlarım belirginleşmeye başlamıştı.Ve evet kirpiklerim çarpık çurpuk olmuştu🤣
ozkann17 haticenursimsek reglim gecikmeden 4-5 gün önceden regl olacakmışım gibi karın ağrısı hissediyordum her sabah ama olmuyordum benim en büyük belirtim bu oldu. Göğüs hassasiyeti de öyle gıdıklanır gibi değil bildiğin göğüs ucum kesik gibi acıyordu özellikle sağ taraf. Uyurken bile uyanıyordum hassasiyetten.
haticenursimsek Benim bu kadar değil ucu şişti bildiğin ucu belirginleşti böyel ucuna dokununca aynı sızlar gibi oluyo kasık aprım var bide kan verdim birsürü dualar dinliyorum inşallah vardır