adyali34 Yom beyazz tabi canim ozeldi, pipisi vardi 🤷🏼♀️ Ama o pipi dedikleri belkide kordondu.. yani suan kiz bekliyoruz sonuc olarak ama saglikli olmasi her seyden onemli..
adyali34 Yom yinede oyle dusunmeyin.. rabbim saglikk versin.. kiz erkek insanin icinde bir tarafa baskinlik oluyor ama yinede saglik icin duayi eksik etmeyin.. sagliksiz olduktan sonra kiz olmus erkek olmus hic dusunmezsiniz o yuzden once saglik🙏🏻
Yom adyali34 amin tabiki aynen öyle ama iste insan her iki lezzetide tatmak istiyo biz istedik rabbim bunu uygun gördü ondan gelen başımız üstüne 🌸
Hatice9202 Bende 16+1de gittim kız dedi Başka bi oluru yok dedi çok net dedi ufak tefek alışverişlere başladık inşaAllah değişmez😂😂😂
Yom Morcivert0401 varmış böyle şeyler yaşayanlar demek detaylı ultrasonu beklemek geeek kesin emin olmak için
Twocheuur Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri içimden hep erkek geçiyordu kesin oğlum olcak diyordum 12.haftada gittiğimizde ve bir sonraki kontrolde doktor yüzde seksen kız dedi ama hala benim içimden kesinlikle erkek diye geçiyordu 17.haftada bebeğimin erkek olduğu anlaşıldı annelerin hislerine çok inanıyorum bir de Çin takvimine bakın şimdilik yanılan görmedim en doğrusunu tabi ki rabbim bilir ama herkesin tutuyor😂🥰
Yom Twocheuur ya işte doltor bana hiç şüpheye yer bırakmadı tamamen gösterdi dedi ama bende hala niyeyse bi umut var bakalım
Eflinisa Yom ben 33 haftaya kadar erkek biliyodum 33 de tekrar sordum doktor kız kıza benziyor felan dedi ben erkek diyince biraz daha inceledi erkek dedi ama kararsızım benimde kafam karıştı
Twocheuur Dezehs AA gerçekten mi ben çevrem ve ailemdeki herkesi hesapladım hepsi tutmuştu şans demek ki ya onlar sağlıkla gelsin de hepsi bir kız erkek🥰
2melekannesi bende 20 haftaligim devlet hastanesindeki doktor erkek dedi hazirligini yapabilirsin falan dedi acaba degisir mi benimde