Gokturkmom_ ozlmozrdl Kontrol sonrasında takabilirsin demişti doktorum 1 hafta sonrasındaydı yanlış hatırlamıyorsam
bbaskal ozlmozrdl 2 gün hastanede yattım taburcu olurken doktorum yavaş yavaş başlayabilirsin demişti ama bende 1 hafta sonra falan başladım
merve588 ozlmozrdl ben doktoruma sordum korse alayimmi ameliyat sonrasi için bana genelde hastalarima ameliyattan 20 gün sonra cok sıkmayacak sekilde öneriyorum dedi bende ayni sekil yapicam doktoruna sormani öneririm
senaninannesi_ ozlmozrdl benim görümcemin 3 sezeryanı var ameliyatta çıkar çıkmaz bağlamış çarşafla çocukları büyük tabi ozamanlar çarşaf vardı göbeği hiç yok ne kadar yerse yesin çıkmıyor da
melisasak35 ozlmozrdl korse çok sıkıyor ya 3.cü hamileliğim korkuyorum başka bi yolu yokmu bunun 2.ci hamileliğimde korseyi takmıştım öyle bi sıktıki dikişlerim tık tık atıyor gibi hissetim çıkardım hemenn
3oglanannnesi ozlmozrdl 21 gün bekle rahim yerine insin demişti dr ilerde rahim sarkması olurmuş yoksa ondan sonra tak dedi öyle yaptım
irmairma ozlmozrdl 1 hafta sonra takabilirsin demişti doktorum bende 15. Günden sonra başladım kendimi iyi hissettiğim için
krkmz_trz ozlmozrdl instagramda dr.gokcegulmez isimli sayfaya bakabilirsiniz. Çok güzel bilgiler vermiş korse, egzersiz ve sezaryen sonrası masajlarla ilgili