duyguklcc Kızlar 11 Mart yumurtlama günümdü değerlendirdik ondan önce ki 3-4 günü de değerlendirdik ne zaman test yapmalıyım ?
bbk28 duyguklcc Benimde aynı😇 12 gün sonra yapmayı düşünüyorum garanti olsun.Geçen ay 2 ayrı markada yalancı pozitif yaşadım 🥲
prensannesi__58 duyguklcc sadece yumurtlama gününü degerkendırdn yoksa yumurtlama ve sonra kı 2 günü de degerlendırdın mı canım
hunerg duyguklcc 1 marttı adetim 3 gün sürüyor dongum 26 normal de 8-10-13 değerlendirdik bakalım bu ay bizim ayımız olur inşallah
duyguklcc Zeynep228 çok teşekkür ederim 7 aydır deniyoruz doktor kontrolünde kan değerlerim hormon testlerim yumurtalıklarımda her şey normal olmasına rağmen hala olmadı inşallah bu sefer tutmuştur lütfen dua edin 🙏🏻
duyguklcc bbk28 bende maalesef :( Predictör markası bende 2 kez yalancı pozitif gösterdi awox da aynı şekilde
Zeynep228 duyguklcc inşallah rabbim gönlüne göre verir sana tek tavsiyem düşünme başka şeylerle oyalan hatta bu uygulamaya falan da girme bayrama hazırlık temizlik ne işle uğraşıyorsan onu yap maalesef stres isteme hormonları çok etkiliyor bu ay umarım hamile olduğunu yazarsınnn
bbk28 duyguklcc novacheck ve days doctor kurbanı oldum bende🥲 bu ay aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama insan erkenden yapmak istiyor işte
duyguklcc bbk28 maalesef Predictöre 400 tl verdim kaç kez awoxu da trendyoldan aldım 5 li olarak bende kaç kez yalancı pozitif gösterdiler hangi markaya güvenmem gerektiğini bilmiyorum artık
yldzata Merhaba kızlar, benim adet döngüm 21-22 gün, ovulasyon testi yapıyorum bu ay ilk defa adet bitti ertesi gün yani döngünün 5. Ve 6. Günü yumurtlama oldu ve çatladı. Bu şekilde erken yumurtlama yaşayan var mı acaba?
duyguklcc yldzata bir doktordan duymuştum döngünüz kaç gün sürerse sürsün 14 gün geriye gittiğinizde o gün sizin yumurtlama gününüz demişti yani sizin 21 gün döngünüz olduğunu varsayarsak 14 gün geriye gittiğimizde 6 veya 7. gün sizin yumurtlama gününüz bu da normal olduğunu gösterir
Zeynep228 duyguklcc yinede azaltmaya çalış stresi ya biliyorum evlat çok başka düşünmesen olmuyor ama hani şu zamanları değerlendir tam meşgul olacağın hafta o yüzden düşünmeyi azalt canım
duyguklcc Zeynep228 tamam balım dikkat edeceğim çok teşekkür ederim ☺️ 25 Mart beklenen adet günü test yapacağım o zaman güzel haberi alırım umarım 🙏🏻🥰
duyguklcc bbk28 5. Gün pik olmuş altıncı gün silikleşmeye başlarken 7. Gün tekrar pik olmuş acaba 6. Gün çok sıvı tükettiğiniz zaman mı test yaptınız ?
hunerg bbk28 bende öğle zamanı 15.30 da yaptım çok az kalmıstı koyulasmasına aynı gün akşam 20.00 da yaptım önceki ne göre silik çıktı
duyguklcc bbk28 hmmm bilemedim canım 1 gün arayla pik olması garip geldi sen yarın bir tane daha yap 2. İdrarınla