iremkrabiyik Kızlar 8+1 hamileyim keseyi geçen hafta gördük pazartesi doktora gideceğiz az önce lavoboda peçete ile silerken çok az şeffaf akıntı ile birlikte kahverengi akıntı geldi ağrım yok ama çok korkuyorum bisey değildir dimi ya yaşayan var mı ??
mavisanne0 iremkrabiyik bende senin basettiğin haftalarda yaşadım sadece 1 kerelik olmuştu yerleşme kanaması dendi
leyla_bar iremkrabiyik panik olma kırmızı olmadığı sürece korkma İlk doğumumda sürekli kanamam oldu doktorlar kırmızı olduğunda panik yapıyorlar sadece kahverengi kanama eski kanama olduğunu gösterir panik olma ağrın yoksa sakin kal
egeemomms iremkrabiyik bende aynı şeyi yaşamaştım ertesi gün ağrım olunca gitmiştim bi sıkıntı yoktu ama yinede imkanın varsa bi acile git istersen canım için rahatlar hem🌸
mercanne iremkrabiyik renkli akıntılarda doktora danışmak faydalı olur canım. Yerleşme kanamasıdır muhtemelen. Bende de olmuştu alttan muayene ile kalp atışını duyup rahatlamıştık.
iremkrabiyik leyla_bar doktor kanama yok demişti keseyi gordugunde miktarını takip ediyorum inşallah cogalmaz artmaz 🙏🏻