ayselerkmn Arkadaşlar 8 haftalık gebeyim 10 yıldırda sigara içiyorum bırakamıyorum aksine daha çok canım istiyor sizde durumlar nasıl
Asi_07 ayselerkmn malesef iki gebeliğimde bende içtim bırakamadım ama ciddi oranda azaltmıştım kendinize günlük sınır belirleyin o şekilde ilerleyin ben öyle yaptım belki sizde de işe yarar inşallah da bırabilirsiniz
anonimssss ayselerkmn bende 11 haftalık hamileyim sigarayı kırarak içiyorum yarısından çoğunu kırıyorum bende bayadır içiyorum ama sadec kırıyorum azaltamadım😔
sifadrmaz ayselerkmn bende 2 senedir kullanıyordum hamileligimi bilmeden içtim Allah var öğrenince hemen bıraktım korktum bsjey olur duye açıkçası ama canım istiyor mu evet bazen istiyor ama içmiyorum sabır ediyorum dayaniyorum artık
Gokcesena1 Aşırı derecede stresliyim Herşeyi kafama takıyorum sigarayı bırakamıyorum canım istiyor inşallah bebeğime birşey olmaz 11. Haftadayım nasıl bırakacağım strese girdikçe sigaraya sarılıyorum
ayselerkmn Gokcesena1 bende öyleyim stresli bebek yönünden hayat yönünden sürekli her bişeyde sigara isteğim fazlalaşıyor
Gokcesena1 ayselerkmn bende aynı şekilde tiroid de var bende daha çok strese giriyorum durduramıyorum kendimi 🥺