Ps15 Hatice63 siz bebeği gördünüz mü? 5+0 ken sadece keseyi gördük biz iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi 6+4ken gideceğim bu cumartesi çünkü haftaiçi burda olmayacağız hem de merak ediyorum😄
Tugceecikk Alts benim 2300 dü geçen perşembe gözükmedi malesef :( bir haftadır beklyrm cuma randevum inş görürsün yaz buraya 🙏🏼💗
Alts Tugceecikk karından geç gorunuo canm kese vajınadan bakınca erken cıkıo sabah erken randevum ınsaalh goruruzde hemen yazarım buraya
Hatice63 mervealisan benım ck hafıf gecıor sankı ama sadece bulantı konusunda dger seyler ı yogun yasıorm agrı sızı yorgnlk uyku aclık stres kızgınlık akıntı
Hatice63 Ps15 bes haftalkkken bende hc bısı grnmedı ıkı haftaya erteledık ama ben devlette ılgılenılmedıgını dsnuyrm yarn ozelde ınsallah kontrl ettrcez
isyo Hatice63 10+2 erkek hissediyorum aslında cinsiyet takintim yok ama hep erkek kıyafetleri erkek ismi oğlum filan diyorum hatta inşallah kızsa bozulmuyodur:d
Hatice63 isyo ahhah bende aynıı seyı yasıorm ayıp ettm dıye dusunuyorm belkı karnımdakı kızdır Allah bılıyor
Hatice63 Ps15 evet bakalım karnınım pıtpıt ettını hsedıorm bazen vajen bolgesınden ruya goruyom belkı
GulcanYvz Kızlar bende 7 haftalık hamileyim 6+1 de gittiğimde kese 14mm di ama henüz bebek yoktu kalp atışı filanda duyamadım doktorum normal dedi haftaya gel dedi.Siz kese kaç mm ken duydunuz nılur yardımcı olun bana 3 kaybım var yine olacak diye korkuyorm
isyo GulcanYvz kişiden kişiye değişir bence 5 haftalıkken 17 mmdi kese boştu 6+2de alttan bakarak kalp atışını duydu
GulcanYvz isyo benim karından bakıldı belki alttan baksaydı görürdü ama erken dedi hafta ya gel dedi ama çok strestliyim
Bosnian17 Babacan ay ben de çok kötüyüm mide bulantılarım arttı sürekli istifra ediyorum bir şey yiyemiyorum. Allah yardımcımız olsun 😊 ben de 7+0 ım. 6 dan sonra başladı bulantılar.
Babacan Bosnian17 midem sürekli boğazımda sanki istifra edebilsem rahatlayacağım ama edemiyorum sadece bulantı