Zeyno16 Sata göre 7+1 hafta olduk doktora göre 6 haftalık. 4buçuk haftalıkken gittim kesen göründü 1mm bile değildi. Pazartesi kalp atışı için gidicem İnşaAllah duyarım😍
Askkokuluyavrum GozdeCemre aynen öyle ben bile 15 haftalık oldum hic gecmicekkk gibi geliyordu Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin insAllah
Sarem Hatice63 beni anlattın resmenn 😂. Sabah agzımda değişik bi tat oluyo bulantı oluyor. İlk zamanlar bende tuvalete zor koşuyodum uyku desen aynı senin gibiyim.
bellakey Tugceecikk 2 günde 1 en az 2 katına çıkması gerekiyor değerin. kese görüldükten sonra tahlil yapılmadı bana bi daha
Tugceecikk Sarem öyle birşey okudum sanki benim 750 den 2300 olmuştu perşembe günü iki günde yükselmş cuma randevum varda tahmin yapıyrm 14 15 bin olur iki gündeyse 😅 Bebeğide görürüm değilmi 6+6 olucak o gün
Sarem mervealisan kuzum şuan 6+6 ama benim kusmam olmadı henüz ama bulantım oluyo afedersin öğürüyorum ve su geliyo. Aç oldugumda oluyo genelde
Hatice63 mervealisan benım ck hafıf gecıor sankı ama sadece bulantı konusunda dger seyler ı yogun yasıorm agrı sızı yorgnlk uyku aclık stres kızgınlık akıntı
Nagehan9 5 haftalığızz bizz:) Allah isteyen herkese nasip etsin. Hala varlığını kabul edemedim sanırım kalp atısını duyduğumda veya hareketlerini Hissettiğimde anlıcam:)