Elifimm Mutlubebegim geç döllenme olmuş demekki ikimizinde 2 hafta sonraya cagırdı doktor kalp sesi için
Fadime3543 Ruhsuz benimde son adet tarihim 3 Şubat aynı tarihlerde doğumuz olacak demekki 💐 mide bulantınız ne durumda ,doktora gidincede yazın 🧿bende Çarşamba günü gideceğim kalp sesi için 🤰🏻🥰dediğiniz gibi çok heyecanlı 🙏🏻
DemetDigesu Benım 8+3 gunluk sureklı uyumak ıstıyorum iş yapmak ıcımden gelmıyo evı b..k goturcek🤣🤣🤣Esım yapıyor sagolsun sıra onda 🤣🤣🤣baba olmak kolay degıl 🤪🤪🤪 10 nısanda nıfty adlı genetık testı yaptırıcam hastalıga karsı cınsıyetınıde ogrenıcez bu test sayesınde heyecan dırukta 😍
Ruhsuz Fadime3543 hiçbir belirti yok hamile olduğumu unutuyorum bazen, sizin ne durumda? Evet Kasım ayı annesi olacağız nasipse cnm, tamam yazarım mutlaka siz de yazın 😊
Fadime3543 Ruhsuz maşallahhh maalesef benim altıncı haftanın başında başladı bulantılar ,tabii bende yazarım 🌺
Fadime3543 Muhammednuri canım ben 6 hafta 1 günlükken gittim doktora ozaman göremedim Altan muayene edeyim mi dedi doktor bende haftaya geleyim dedim siz en son ne zaman gittiniz doktora
Muhammednuri Fadime3543 hcg değerimde yükseliyor ama bebek daha gözükmedi doktor bu hafta sonuna kadar bakalım dedi bebek gözükmese boş gebelikten bahsetti 😑
Ruhsuz Yumuduk evet triod hızlı calışınca çarpıntı olurmus benim de oldu baktırdım normal çıktı çay içiyorsan açık iç o da çarpıntı yapar
Emelerdm Fatmanuurcelik kaçıncı haftadasın bende de halsizlik var ne zaman geçecek diye merak ediyorum
Fatmanuurcelik Emelerdm 6+5 ilk haftalardaki kadar halsizliğim yok ama şuan da ara ara oluyor her hafta farklı bi değişim yaşıyorum 😂
DiplomaliEvHanimi Benimkide 6+3 oldu programa gore saglikla gelsinler bebeklerimiz ins. 3subat kalp atisi dinlicez ins 😍
DiplomaliEvHanimi Ftmemne ne guzel bizim 3nisanda randevu kalp atisi icin galiba gec dollenme 1hafta geride gosterdi ultrason
Ftmemne DiplomaliEvHanimi olabilir 🙂 hayırlı haberlerde buluşalım inşallah. Benim oğlum öyleydi 1 hafta geriden geliyordu ultrason da. Kızımda 1 hafta ilerdeydi. Şu an ultrason da 1 gün ilerde çıktı
Ftmemne Fatmanuurcelik aynı durum bendede var. Ultrason fotoğtafını görünce oğlum diyesim geldi ama kız hissediyorum 😅